reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

25 tydzień a ja taka już grubiutka

Załączniki

• IMG_20191003_131625.jpg
    IMG_20191003_131625.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Tak na poprawę humoru w tym zimnym brrrrr dniu
hahaha :D wroc jak spotkam bylego albo kolerzanke XD skad ja to znam.
"Kochanie idziemy po papier toaletowy do Auchana"
*jebudu worek rzeczy do łazienki*
"już tylko się umuję, ogolę, zrobię peeling, wypumexuje pięty, wybiorę najlepsze ciuchy, najlepiej jeszcze z metkai, pomaluje fluidem, wypudruje, skonturuje, wyreguluje brwi, pomaluje brwi, rozswietle buzie, usune wory, dokleje rzesy, doczepie wlosy, pomaluje usta, ok mozemy jechac na cale 5 minut" XD

Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Ja mam z 5.10.15 na 62 a drugi od siostry na 68. Ale wydaje mi się że 62 będzie ok . Tym bardziej że rodzimy koniec stycznia, tzn ja.

Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Kupiłam 68 . Tez z myślą ze co najmniej do marca musi posłużyć
3D93B16B-F0CB-4977-8FAD-1AE7EEE73E2B.jpeg

Mają uje wytyczne żeby kazda ciężarną sprawdzac. Bo każda zapewne oszustka i złodziejka. Bo pracowała i zaszła.
Lepiej siedzisz w domu, nigdy nie robić, na zasilkach jechać, byle by na nich głosować. A nie daj boże firme by swoją mieć. A sami złodzieje pazerne.
23 lata odprowadzania składek. Jedno tylko zwolnienie na operację. A teraz przeswietlają żeby tylko nie wyplacic. Zaraz abw i cbś na linach przez okno sie wbiją
Najważniejsze że udało się to złożyć. Teraz tylko czekać. Ale mnie wkur... wia też zus [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Mi dali na miejscu:D przez co byłam zdziwiona, że muszę to napisać ręcznie. Gdybym jo Ci wiedzioła to bym to żem na komputrze nagryzmolila. :D Trudno, jakoś mnie rozczytają :p:p:p Nadrobiłłam dyskusje o wózkach. Mam użwykę z komisu. Wygląda jak nowa. 450 zł dałam jakiejś firmy black coś tam. Wydaje się solidne. Wózki tej firmy ok 1600 stały w wujku googlu.
Idę spać XD Wstanę za 3 godziny to tą położną sobie zaklepie.
Mam to samo tylko dostałam dodatkowo 5kartek a4 z miejscem na udzielenie odpowiedzi

Kupiłam 68 . Tez z myślą ze co najmniej do marca musi posłużyć Zobacz załącznik 1029645

Śliczny. Moje córki były niedużych gabarytów i Mela też się na Pudziana nie zanosi, więc może te 62 starczy. Jak nie to będę kombinować. Piękne są różowe ciuszki.
Swoją drogą powiem wam że jest różnica w bawełnie między rzeczami z Szykownej mamy a np Smykiem.

reklama
A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1 ;-) ;)
Ja kupuję nowy, bo wtedy wybiorę jaki chcę, a przy używanych trzeba brać to co akurat sprzedają i się nie rozpada. Przynajmniej tak jest w moim mieście, że jakiegoś wielkiego wyboru w używanych wózkach nie ma. Mam nadzieję też, że ten wózek będzie mi też służył przy kolejnych dzieciach jeśli się ich dorobię ;)

Do góry