reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

25 tydzień a ja taka już grubiutka

Załączniki

• IMG_20191003_131625.jpg
    IMG_20191003_131625.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 231
reklama
Tak na poprawę humoru w tym zimnym brrrrr dniu
hahaha :D wroc jak spotkam bylego albo kolerzanke XD skad ja to znam.
"Kochanie idziemy po papier toaletowy do Auchana"
*jebudu worek rzeczy do łazienki*
"już tylko się umuję, ogolę, zrobię peeling, wypumexuje pięty, wybiorę najlepsze ciuchy, najlepiej jeszcze z metkai, pomaluje fluidem, wypudruje, skonturuje, wyreguluje brwi, pomaluje brwi, rozswietle buzie, usune wory, dokleje rzesy, doczepie wlosy, pomaluje usta, ok mozemy jechac na cale 5 minut" XD

Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Ja mam z 5.10.15 na 62 a drugi od siostry na 68. Ale wydaje mi się że 62 będzie ok . Tym bardziej że rodzimy koniec stycznia, tzn ja.

Potrzebuję porady - kupuje kombinezon na cocodrillo - jak myślicie 62 czy 68?
Mam spory taras i ogródek, będziemy się werandować więc kombinezon na luty - marzec. 68 wydaje mi się za duże, 62 za małe brrrr. Ratunku
Kupiłam 68 . Tez z myślą ze co najmniej do marca musi posłużyć
3D93B16B-F0CB-4977-8FAD-1AE7EEE73E2B.jpeg

Mają uje wytyczne żeby kazda ciężarną sprawdzac. Bo każda zapewne oszustka i złodziejka. Bo pracowała i zaszła.
Lepiej siedzisz w domu, nigdy nie robić, na zasilkach jechać, byle by na nich głosować. A nie daj boże firme by swoją mieć. A sami złodzieje pazerne.
23 lata odprowadzania składek. Jedno tylko zwolnienie na operację. A teraz przeswietlają żeby tylko nie wyplacic. Zaraz abw i cbś na linach przez okno sie wbiją
Najważniejsze że udało się to złożyć. Teraz tylko czekać. Ale mnie wkur... wia też zus [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Mi dali na miejscu:D przez co byłam zdziwiona, że muszę to napisać ręcznie. Gdybym jo Ci wiedzioła to bym to żem na komputrze nagryzmolila. :D Trudno, jakoś mnie rozczytają :p:p:p Nadrobiłłam dyskusje o wózkach. Mam użwykę z komisu. Wygląda jak nowa. 450 zł dałam jakiejś firmy black coś tam. Wydaje się solidne. Wózki tej firmy ok 1600 stały w wujku googlu.
Idę spać XD Wstanę za 3 godziny to tą położną sobie zaklepie.
Mam to samo tylko dostałam dodatkowo 5kartek a4 z miejscem na udzielenie odpowiedzi

Kupiłam 68 . Tez z myślą ze co najmniej do marca musi posłużyć Zobacz załącznik 1029645

Śliczny. Moje córki były niedużych gabarytów i Mela też się na Pudziana nie zanosi, więc może te 62 starczy. Jak nie to będę kombinować. Piękne są różowe ciuszki.
Swoją drogą powiem wam że jest różnica w bawełnie między rzeczami z Szykownej mamy a np Smykiem.

reklama
A wózki kupujecie nowe czy używane? W sumie jak widzę ceny używanych to wolę dołożyć i kupić nowy. Macie jakieś sprawdzone modele które możecie polecić? Najlepiej 3w1 ;-) ;)
Ja kupuję nowy, bo wtedy wybiorę jaki chcę, a przy używanych trzeba brać to co akurat sprzedają i się nie rozpada. Przynajmniej tak jest w moim mieście, że jakiegoś wielkiego wyboru w używanych wózkach nie ma. Mam nadzieję też, że ten wózek będzie mi też służył przy kolejnych dzieciach jeśli się ich dorobię ;)

Do góry