reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Teraz sie trafiło ze byłam co 2 dni na usg. Zmienia kręciołek pozycje co chwila. Dzis znowu glowka po prawo. A wczoraj była po lewo hehehe [emoji7]
Cudowne ale uźwa boli juz [emoji3059]
U nas przy pierwszym porodzie położna powiedziała m że może zobaczyć i on tam z nią stał i widział jak główka wychodzi. Nie miałam siły protestować.

Ja zamówiłam dziś stanik na allegro bo w sklepie nigdzie takiego nie mam normalnie mam 75G a teraz zamówiłam 75i.

Ogólnie ostatnio mnie boli brzuch jak mała się kręci i obraca. Gin mówił że jest duża. Ale żeby już według usg 27tc. Według om jutro 26.

reklama
U nas przy pierwszym porodzie położna powiedziała m że może zobaczyć i on tam z nią stał i widział jak główka wychodzi. Nie miałam siły protestować.

Ja zamówiłam dziś stanik na allegro bo w sklepie nigdzie takiego nie mam normalnie mam 75G a teraz zamówiłam 75i.

Ogólnie ostatnio mnie boli brzuch jak mała się kręci i obraca. Gin mówił że jest duża. Ale żeby już według usg 27tc. Według om jutro 26.
Nie bolą Cię plecy od takich ekstremalnie wielkich cyckow ? Ja to ledwo noszę.

brafittingu w triumph'e tez jest.. Ale to bardziej dopasowanie z tego co mają. Typowe szycie na miarę to inny Level wart swojej ceny
Nie, to u nas nie było takiej możliwości nawet. Mógł stać tylko za mną.
A co do tych staników, moja przyjaciółka tez ma ogromny biust i ona zamawiała staniki w jakimś sklepie na wymiar i odrazu do karmienia. Bardzo sobie chwali;) wiadomo ze coś ok 100-150zl płaciła, ale w sumie jak ja kupuje w tiumphie to czasami tez ok 130zl płace.

Nie, to u nas nie było takiej możliwości nawet. Mógł stać tylko za mną.
A co do tych staników, moja przyjaciółka tez ma ogromny biust i ona zamawiała staniki w jakimś sklepie na wymiar i odrazu do karmienia. Bardzo sobie chwali;) wiadomo ze coś ok 100-150zl płaciła, ale w sumie jak ja kupuje w tiumphie to czasami tez ok 130zl płace.
Ja narazie nie przeplacam. Biorę za 30 zł z Auchan. Mogą urosnac jeszcze a po wszystkim spaść do 75 c i już nigdy nie założę:p

Bolą i to bardzo nie raz mi się ryczeć chce, nienawidzę ich [emoji24] pójdę kiedyś na pomniejszenie marzy mi się B
Ja tydzień temu miałam E a teraz F. Przeraża mnie to. Dużo nie utylam bo ok 5 kg. Więc poszlo w brzuch i cycki. Potrafię się zdyszec i boli mnie między lopatkami. Koszmar. Jak to zejdzie to będę mieć dwa flaki. :|

Hej dziewczyny. Ja was trochę podczytuje czasami bo początkowo pomyliłam się w liczeniu i zaczęłam czytać i wsiąkłam. Jednak termin mam na luty. Byc może urodze szybciej bo miałam problemy z szyjka w 1 ciąży, a to lubi się powtarzać. Super macie atmosferę na wątku. Ale nie będę już tu wchodzić już bo pewnie niektórym będzie to przeszkadzać. Życzę wam wszystkim lekkich porodów i zdrowych dzieci. Pa

reklama
Ja tydzień temu miałam E a teraz F. Przeraża mnie to. Dużo nie utylam bo ok 5 kg. Więc poszlo w brzuch i cycki. Potrafię się zdyszec i boli mnie między lopatkami. Koszmar. Jak to zejdzie to będę mieć dwa flaki. :|
Mam to samo już po pierwszym porodzie miałam uszy jamnika [emoji23] a teraz to już masakra na serio. Bola mnie plecy też między łopatkami a zwłaszcza w nocy. No i kości miednicy jak śpię na bokach.
A u mnie ból w pachwinach przy chodzenia
U mnie też. Z synem miałam pod koniec ciąży tak a teraz już tak szybko.

Do góry