reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
U mnie dopiero na połówce się określiła :p takto zaciskala nogi
No u mnie bardzo nisko ma dupke wiec lekarz patrzył od góry i mówił ze coś dynda ale czy to siurek czy pępowina to on nie wie. Na polowkowym to w ogóle nic nie było widać. A po polowkowym na wizycie od dołu podejrzał. I powiedział ze ani moszny ani jąder ani tym bardziej siura nie widać. Ale warg sromowych tez nie widzi. Jak dla niego jest płasko i na 90% dziewczyna. Ale ja to tak z dystansem traktuje. Mam 3 synów wiec byłam nastawiona żeb 4 to tez będzie syn.

Maz sie śmieje ze bd 2. Bo w sumie to w Krakowie sie pomylili na temat 6-Raczkow, mialo byc 5 a to 6 a zespołu brak no cuz xD kobieta po stymulacji Clo. A akurat chodze do gina z UJ to jego już nic nie zdziwi.

No u mnie bardzo nisko ma dupke wiec lekarz patrzył od góry i mówił ze coś dynda ale czy to siurek czy pępowina to on nie wie. Na polowkowym to w ogóle nic nie było widać. A po polowkowym na wizycie od dołu podejrzał. I powiedział ze ani moszny ani jąder ani tym bardziej siura nie widać. Ale warg sromowych tez nie widzi. Jak dla niego jest płasko i na 90% dziewczyna. Ale ja to tak z dystansem traktuje. Mam 3 synów wiec byłam nastawiona żeb 4 to tez będzie syn.
Trzeba dac mu widocznie jeszcze trochę czasu. Może przy kolejnej wizycie ułoży się inaczej i będzie widać.

Xd u mnie w mieście nie ma nic. Nawet pogody.

Załączniki

• Screenshot_2019-09-27-21-39-40.png
    Screenshot_2019-09-27-21-39-40.png
    97,7 KB · Wyświetleń: 65
  • Screenshot_2019-09-27-21-39-47.png
    Screenshot_2019-09-27-21-39-47.png
    156,8 KB · Wyświetleń: 61
A tak w ogóle. Czy wszystkie Wasze dzidziusie pokazały co mają między nogami już? Czy np macie tak, że dziewczynka bo pisiora nie widać? Czy już wszystko ładnie wykształcone?
Ja robilam test Nifty Pro, więc już w 11 czy 12 tygodniu znałam płeć, potem na usg w 13 tygodniu lekarka powiedziała to samo i na usg w 21 tygodniu też potwierdził lekarz :)

Ja to bym marzyła o takiej kinder niespodziance.Niestety z mojego dziecka to dziewczynki nie będzie.Więc zazdroszczę każdej której udało się ustrzelić córcie.

reklama
Hej, ciezki dzien dzis mialam.
Rano bylam zrobic krzywą...
Czulam sie okropnie, jak oni - w sumie do kogo mogę mieć pretensje? - mogą tak ciężarne torturować?! Myslalam ze nie dam rady, ale jakos to minęło i na szczęście pozostaje tylko nieprzyjemnym wspomnieniem ( po raz kolejny ).
Na czczo 85, po 30 min. 144, kolejne 30 min ( godzina po wypiciu wstrętnej glukozy ) 170 , a dwie godziny od wypicia 110. Czyli chyba w normie, ale decyzje i tak podejmie gine...
Nogi mi puchna, juz staram sie jak mogę ograniczać sól, niewiem co jeszcze moge, nawet nogi jak śpię są wyżej... Rybe dzis jadlam- zero soli. Nawet byla smaczna.
Do tego moj syn przyniòsł wszy ze szkoły... ohyda, zaraz cala rodzina do odwszawienia, posciel, koce, ubrania wszystko do prania. Jeszcze jutro mam wielką gorę prania do zrobienia ;(
I kiedy tu odpocząć, ciągle coś...
Spokojnej nocy dziewczyny.

Do góry