Celia89
Fanka BB :)
Ja to dopiero się dowiedziałam z karty. Lekarz gryzmoli i starałam się rozszyfrować co to jest "firana".Co to w ogóle jest typ waginy? XD to jest jakiś typ?
Moja 4ciaza i w żadnej karcie nic nie mam.
Link do: Typ 1 - Barbie - Do którego typu zalicza się twoja wagina? Masz 5 możliwości ale jaja
Ja ale na wardze buzi czy sromu? Bo mi na pipi pomógł sudokrem i clotrimazol na noc.Zrobiła mi się opryszczka wargowa :-( miala ktorąs w ciazy? Lece jutro do lekarza
Nie no jakby coś było nie tak to pewnie i z drugiej dziurki. Nigdy nie sikałam na różowo, ale być może to możliwe. Wydaje mi się, że mogą być te buraki. Nie wiem jak u ludzi, u królików to normalne wręcz mi lały na czerwono po burakach. Więc jestem dobrej myśli. Zresztą widzę, że dziewczyny też popierają tą buraczaną teorię Idź sobie spokojnie na badanie moczu. Wyniki będą już popołudniem i omów sprawę z lekarzem. Lepiej iść raz za dużo w histerii niż potem żałować.Ale mam potworną noc za sobą... Wogole nie spałam... Zaczęło się w nocy od biegunki... Potem sikając gdy się podcieralam zobaczyłam że papier jest różowy. Spanikowalam obudziłam męża już chciałam jechać do szpitala. Tyle że to "plamienie" było dziwne. Bo jak nie sikalam i się podtarlam to papier był czysty, tylko po sikaniu lekko różowy. Później zauważyłam że w muszli mocz ma kolor różowy. Tak 2 razy się zdążyło w nocy. Ślad moczu na papierze koloru różowego. Poza tym nic mnie nie bolało dziecko normalnie się ruszało. Przypomniałam sobie że wieczorem wypiłam szklankę soku wyciskanego z buraków. Myślicie że można sikac na różowo po burakach? Siostra mi mówi że ona zawsze nawet po barszczu czerwonym sika na różowo. Rano już moje siki są koloru żółtego i papier czysty. Dziś mam wizytę u mojego gina więc wszystko sprawdzę ale taki stres przeżyłam przez to że do rana już nie spałam... Nigdy nie plamilam nie wiem jak to jest... Ale chyba papier byłby brudny nie tylko od sikania co?