Celia89
Fanka BB :)
Pewnie też lubi sobie grzać nogi o pęcherz No mi moja też nie dała spać. Stwierdziłam, że pośpię dłużej niż zwykle to nie będę rozmyślać i odliczać do wizyty u gin. Ale kopie w pęcherz brzydal jeden i jeszcze głód mnie dopadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przytyłam 8 kilo już, a 21tcja dziękuję za kolejne 15 kilo zwłaszcza, że wystartowałam z 4 nadwagi. Zmieniła się znów pogoda i mi lepiej. Nos prawie udrożniony temperatura spadła do normy. Jeszcze tylko z lekarzem we wtorek omówię te nabłonki w moczu.
No właśnie 2 dzień mam wymioty, a cieszyłam się że już ustąpiły. A kilogramy weszły na mnie , ale tylko w brzuch i pośladki 8 kg.Malami1303, to straszne, że wciąż Cię męczą wymioty. Mi raczej apetyt osłabł jak przed ciążą i nie spodziewam się jakiś extra kilogramów.