Na czczo plus posiłek po godzinie od zażycia. A masz tabletki? Lepiej przyswajaja sie plyny, jest plynne zelazko, które moga brac kobiety w ciazyPopijam zawsze woda z cytryna ale nie pilnowalam żeby to było na czczo może w tym problem
reklama
N
O moja Alicja Justyna stala sie Danielem Jakubem, chociaż nie jesteśmy pewnie kogo będziemy miecDziewczyny pochwalcie się imionami dla chłopców. Któraś już jakieś wybrała? U nas cały czas trwa dyskusja i pewnie jeszcze długo się nie skończy. Moimi faworytami są Dawid, Fabian albo Dominik.
Celia89
Fanka BB :)
U mnie jak narazie dziewczynka. Wojciech będzie Laurą. Już kupione piękne różowe kiecki.
Balbinka30
Tabletki kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złegoNa czczo plus posiłek po godzinie od zażycia. A masz tabletki? Lepiej przyswajaja sie plyny, jest plynne zelazko, które moga brac kobiety w ciazy
Celia89
Ja przed ciążą tylam kilo miesięcznie a teraz 2,7 przez całą ciążę z czego dziecko 420 g plus pewnie wody i tp. Jutro 21 tydzień.
Kinga91
U Nas będzie StanisławDziewczyny pochwalcie się imionami dla chłopców. Któraś już jakieś wybrała? U nas cały czas trwa dyskusja i pewnie jeszcze długo się nie skończy. Moimi faworytami są Dawid, Fabian albo Dominik.
wesola_mamusia
U nas JózefU nas będzie Aleksander
Jak chodzę po placach zabaw, to ani razu nie słyszałam Józia, ale za to Frania bardzo często.
wesola_mamusia
@Aguara też słyszałam, że jak się chodzi i nęka prezydenta, to ponoć można coś dostać. Ciekawe ile w tym prawdy.
W obecnym jeszcze mieszkaniu jest za duży metraż żeby dostać komunalne, ale muszę się wyprowadzić szybciej niźli będę co tydzień nękać p. Prezydenta. Jak będę wynajmować, to napiszę liścik.
W obecnym jeszcze mieszkaniu jest za duży metraż żeby dostać komunalne, ale muszę się wyprowadzić szybciej niźli będę co tydzień nękać p. Prezydenta. Jak będę wynajmować, to napiszę liścik.
Malinkaa123
Już po wizycie. Synuś rośnie, wszystko dobrze. Prawie 370g szczęścia A dzisiaj 19+5 według OM
reklama
Aguara
Życzę Ci dużo dużo dobrego, przede wszystkim spokoju i wsparcia.@Aguara też słyszałam, że jak się chodzi i nęka prezydenta, to ponoć można coś dostać. Ciekawe ile w tym prawdy.