Aguara
Fanka BB :)
Świetna wiadomość, gratulacje :-)Już po wizycie. Synuś rośnie, wszystko dobrze. Prawie 370g szczęścia A dzisiaj 19+5 według OM
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetna wiadomość, gratulacje :-)Już po wizycie. Synuś rośnie, wszystko dobrze. Prawie 370g szczęścia A dzisiaj 19+5 według OM
DziękujęŚwietna wiadomość, gratulacje :-)
Waga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresuTabletki kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego
Dzięki za info, w środę wizyta to o to wszystko zapytamWaga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresu
O wagę się nie martw. Moja koleżanka,która urodziła miesiąc temu przytyła w całej ciąży 5kg. Urodziła 5 dni po terminie i z synkiem jest okejTabletki kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego
Tabletki kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego