Magdalenka123
Początkująca w BB
Na Chełmie mieszkam A ty ?A w ktorej dzielnicy mieszkasz w Gda jesli spytac moge?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Chełmie mieszkam A ty ?A w ktorej dzielnicy mieszkasz w Gda jesli spytac moge?
Ujeścisko, więc po sąsiedzku [emoji16]Na Chełmie mieszkam A ty ?
To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.Aha. Ja też jestem zagrożona nadciśnieniem z powodu gestozy w poprzedniej ciąży a na rozrzedzenie krwi biorę clexane 40mg w brzuch.
A co lekarz mówił o tym? Jakie rokowania? Czy to częste?To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.
A co lekarz mówił o tym? Jakie rokowania? Czy to częste?
A co to jest ?To straszne co musimy przechodzić, żeby donosić ciążę. Zaczynają mi się schody. Wyszło mi IUGR. Już się naczytałam i głowa mnie z tego rozbolała. Ale fakt,schudłam tylko, a przytyłam 600gr. Nie wiedziałam, że ciąża to taki stres, myślałam, że radość oczekiwania. Nie będę już więcej rodzić. To nie na moje nerwy i zdrowie. Jedno dziecko w domu, drugie w drodze i wystarczy.
A co to jest ?
Ból z pachwiny promieniuje wzdłuż nogi i kumuluje się w kolanie. We wcześniejszych ciążach towarzyszyl mi przez cały trzeci trymestr a teraz 16t i już się pojawia co jakiś czas. Mam poduszkę ciążową i to trochę pomaga.Dziewczyny czy Wy tez odczuwacie ból w pachwinach i ból krocza. Jak leżę i chodzę jest Oki. Gorzej jak chce wstać czy przekręcić się z boku na bok
Dziewczyny czy Wy tez odczuwacie ból w pachwinach i ból krocza. Jak leżę i chodzę jest Oki. Gorzej jak chce wstać czy przekręcić się z boku na bok