Witam!Cześć dziewczyny
Mogę dołączyć? Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa , aktualnie 6 tydzień i 1 dziej. Maluch ma 4 mm i bijące serduszko
Termin na 23 stycznia
Trzymam ,trzymam i czekam na dobre wieści..Dziewczyny jadę zaraz na IP. Od wczoraj czuje tępy ból po lewej stronie, jakby jajnika, promieniujący wyżej i na plecy.. trzymajcie mocno kciuki.. obawiam się najgorszego..
No i super! Gratuluje udanej wizytyW nocy dotarłam do domku i szybko do swojego ginka od starań
Dzidzi ma 1.05cm
Serduszko [emoji173]
wiek wg usg 7w1d
Mam jakiś krwiaczek. Nad pecherzykiem, więc mam sie nie martwic jak bedzie brazowa krewka. Tylko jak czerwona to szybko do szpitala
A tak to luteina 2x dziennie jak wybiore dzis do konca dupka
I z racji wieku prenatalne w 13 tyg
Mnie dziś czeka robienie strojów indiańskich na jutro ,bo temat przewodni dnia dziecka w tym roku to dziki zachód. Będę miała co robić, zapas meliski w razie co mam
Dziś od rana szlag mnie trafił. Komar w nocy mnie męczył i jakoś zasnąć nie mogłam to jak już zasnęłam błogo to mój sąsiad ,wypuścił psa centralnie pod moim oknem o 5.00 i szczekał! Oczywiście obudziły się dzieci( mają okna obok mojego pokoju) ,potem ja. O 5.30 wyszłam i wydarłam się na całą wioskę ,że jest cholerna sobota i 5.30! Nie zadziera się z kobietą w ciąży i jej hormonami hehe Fakt pomogło bo od razu go wziął. Mógł go wypuścić z drugiej strony ,a nie centralnie pod oknami. Nie wiem chyba sprawdzają ile mam cierpliwości dziś nie za dużo tego było
Jeden plus ,że głowa mnie już dziś nie boli.