reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej ,
Troszke się zmartwiłam. Obecnie 6 tydz
9 dni temu mialam plamienie brazowe jednorazowe .

Dzisiaj to samo.
Jestem na luteinie i duphastonie
Delikatne klucie w brzuchu sporadycznie.
Czy któraś z Was tak miała ?
:(
Hej ja też już plamiłam jednorazowo 2 razy w 5t, i dziś 8 t i znowu, też jestem na progesteronie, lekarka wcześniej stwierdziła, że to się zdarza, ale bez badania i bez usg, oczywiście zmieniłam lekarke, ale wizyta dopiero w poniedziałek, osiwne do tego czasu, ale tu w Niemczech mają takie zasady. I przeraża mnie myśl, że nic z tego....

reklama
Hej ja też już plamiłam jednorazowo 2 razy w 5t, i dziś 8 t i znowu, też jestem na progesteronie, lekarka wcześniej stwierdziła, że to się zdarza, ale bez badania i bez usg, oczywiście zmieniłam lekarke, ale wizyta dopiero w poniedziałek, osiwne do tego czasu, ale tu w Niemczech mają takie zasady. I przeraża mnie myśl, że nic z tego....
Ale plamienie czy bardziej po podtarciu na papierze? Bo u mnie właśnie 2gi raz na papierze brązowa wydzielina. Przedwczoraj miałam USG. Pierwsze plamienie też dzień wcześniej miałam USG -może od tego....
A jaka dawke bierzesz ? I czy to jednorazowe plamienie/brudzenie?

Dokładnie tak jak piszesz po podtarciu dziś 3x się pojawiło, mam 1x100mg na noc, wczęśniej tylko po jedenym dniu trwało, i zauważyłam, że zawsze się pojawia dzień po tym, jak zabardzo z przytulniem poszalejemy...

Ale plamienie czy bardziej po podtarciu na papierze? Bo u mnie właśnie 2gi raz na papierze brązowa wydzielina. Przedwczoraj miałam USG. Pierwsze plamienie też dzień wcześniej miałam USG -może od tego....
[/QUOTE]

Dokładnie tak jak piszesz po podtarciu dziś 3x się pojawiło, mam 1x100mg na noc, wczęśniej tylko po jedenym dniu trwało, i zauważyłam, że zawsze się pojawia dzień po tym, jak zabardzo z przytulniem poszalejemy...

[/QUOTE]
No to ja duphastonu 3x2 tabel i luteina 3x2tabl.

Wnioskuje ze nic złego ...ufffff

Może to kwestia współżycia. Ja po jednorazowym epizodzie z krwawieniem w 6tyg mam zakaz współżycia :(

Dziewczyny jadę zaraz na IP. Od wczoraj czuje tępy ból po lewej stronie, jakby jajnika, promieniujący wyżej i na plecy.. trzymajcie mocno kciuki.. obawiam się najgorszego..

No to ja duphastonu 3x2 tabel i luteina 3x2tabl.

Wnioskuje ze nic złego ...ufffff
[/QUOTE]
Tak twierdzi też poprzednia ginekolog. A miałaś już usg? Bo ja jeszcze nie, i dziś mam takiego doła, że ciągle myślę że u mnie to już te najgorsze....

reklama
W nocy dotarłam do domku i szybko do swojego ginka od starań

Dzidzi ma 1.05cm
Serduszko [emoji173]
wiek wg usg 7w1d
Mam jakiś krwiaczek. Nad pecherzykiem, więc mam sie nie martwic jak bedzie brazowa krewka. Tylko jak czerwona to szybko do szpitala
A tak to luteina 2x dziennie jak wybiore dzis do konca dupka
I z racji wieku prenatalne w 13 tyg

Do góry