reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzięki dziewczyny!
Szpital XXI wieku.. od GRUDNIA (!!!) w całym szpitalu panuje zakażenie wody bakteria legonelli (zakażenie może prowadzić do wysokich gorączkę, zapalenia płuc i śmierci). Na wszystkich oddziałach zostało to zwalczane oprócz oddziału jakiego? Tak, ginekologicznego! Więc kobiety w ciąży chcąc się podmyć, bo nie ma tu mowy o prysznicu, muszą sobie zagotować wodę w kuchni i wlać do miski. Zimna wodę bierzesz z butelki, mineralkę która przyniosłaś do picia. I ja mam w styczniu w tym szpitalu rodzic :)
Współczuję. Mam nadzieję, że wszystko OK i szybko Cie wypuszczą. Ciekawe jak będzie z jedzeniem, pewnie też szału nie ma. Trzymaj się:)

reklama
Co za dzień .
Ja wróciłam ze szpitala... Żywa krew.
Zrobili usg - z zarodkiem 8mm i pecherzykiem wszystko ok .
Echo 150 /min
Juz miałam najgorsze myśli

..ale skąd krew - nie wiedzą.
Dalej duphaston i luteina + leżący tryb życia
Może miałaś jakiegoś krwiaka i on pękł. Dobrze, że wszystko jest OK. Odpoczywaj :)

Trzymam kciuki za dobre wieści

Witaj

Powiedzcie jak u was z cera na twarzy u mnie koszmar. Przy córce tak nie miałam
U mnie na twarzy podobnie jak przed ciążą, ale jakiś czas temu wyskoczyło mi kilka krostek na dekolcie. Przez tydzień było takie zaognione, teraz chyba wysuszyły sie i schodzą (mam nadzieję).
Od tygodnia mam też fazę spania i spania i spania...Dziś też miałam zabrać się do zaległej pracy, a udało mi się wstać na śniadanie, chwilę obejrzeć telewizję i znow pójść spać i tak spałam do teraz;)

Dziwne dziś się nie czuje na ciąże.. Oprócz tego że mam mega trądzik chodzę siusiu, chce mi się soku jabłkowego, boję się. czy wszystko jest ok
Przecież objawy u większości kobiet w końcu ustępują. Nie ma się co martwić. Ja też mam dużo mniejsze dolegliwości niż w 6 czy 7 tygodniu. Od 8 tygodnia było coraz lepiej. Jednego dnia jest trochę gorzej, innego prawie nic nie czuję. Wszystko jest dobrze i musimy się cieszyć, że objawy ustępują :)

Przecież objawy u większości kobiet w końcu ustępują. Nie ma się co martwić. Ja też mam dużo mniejsze dolegliwości niż w 6 czy 7 tygodniu. Od 8 tygodnia było coraz lepiej. Jednego dnia jest trochę gorzej, innego prawie nic nie czuję. Wszystko jest dobrze i musimy się cieszyć, że objawy ustępują :)
Mam nadzieję ten trądzik by mógł zniknąć nie powiem że nie

Dziewczyny mam pytanie. Dziś jest termin @. Termin byłby na luty ale jeszcze nie ma takiego wątku. Zrobiłam dwa testy wczoraj i przedwczoraj i kreska była taka słaba. Nie wiem czy coś jest nie tak. Boję się trochę że się nie utrzyma ta ciąża..
980521
980520

Dziewczyny mam pytanie. Dziś jest termin @. Termin byłby na luty ale jeszcze nie ma takiego wątku. Zrobiłam dwa testy wczoraj i przedwczoraj i kreska była taka słaba. Nie wiem czy coś jest nie tak. Boję się trochę że się nie utrzyma ta ciąża.. Zobacz załącznik 980521Zobacz załącznik 980520
Gratki , po prostu wczesna ciąża, myśl pozytywnie:) zrób betę , drugi raz po dwóch dniach. Powodzenia:)

Co za dzień .
Ja wróciłam ze szpitala... Żywa krew.
Zrobili usg - z zarodkiem 8mm i pecherzykiem wszystko ok .
Echo 150 /min
Juz miałam najgorsze myśli

..ale skąd krew - nie wiedzą.
Dalej duphaston i luteina + leżący tryb życia
Wszystko bedzie dobrze. Najwazniejszy wypoczynek

reklama
U mnie za to na twarzy pojawiła się bardzo sucha skóra, nie mam trądziku.
Ciagle chce mi się pic a przez to co chwile do łazienki.
No i spac, spac i spac, ciagle bym mogła spac

Dziewczyny was tez tak ciągnie i boli podbrzusze?
Czasem to jest naprawdę silne ?

Do góry