reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzięki dziewczyny!
Szpital XXI wieku.. od GRUDNIA (!!!) w całym szpitalu panuje zakażenie wody bakteria legonelli (zakażenie może prowadzić do wysokich gorączkę, zapalenia płuc i śmierci). Na wszystkich oddziałach zostało to zwalczane oprócz oddziału jakiego? Tak, ginekologicznego! Więc kobiety w ciąży chcąc się podmyć, bo nie ma tu mowy o prysznicu, muszą sobie zagotować wodę w kuchni i wlać do miski. Zimna wodę bierzesz z butelki, mineralkę która przyniosłaś do picia. I ja mam w styczniu w tym szpitalu rodzic :)
Współczuję. Mam nadzieję, że wszystko OK i szybko Cie wypuszczą. Ciekawe jak będzie z jedzeniem, pewnie też szału nie ma. Trzymaj się:)

reklama
Co za dzień .
Ja wróciłam ze szpitala... Żywa krew.
Zrobili usg - z zarodkiem 8mm i pecherzykiem wszystko ok .
Echo 150 /min
Juz miałam najgorsze myśli

..ale skąd krew - nie wiedzą.
Dalej duphaston i luteina + leżący tryb życia
Może miałaś jakiegoś krwiaka i on pękł. Dobrze, że wszystko jest OK. Odpoczywaj :)

Trzymam kciuki za dobre wieści

Witaj

Powiedzcie jak u was z cera na twarzy u mnie koszmar. Przy córce tak nie miałam
U mnie na twarzy podobnie jak przed ciążą, ale jakiś czas temu wyskoczyło mi kilka krostek na dekolcie. Przez tydzień było takie zaognione, teraz chyba wysuszyły sie i schodzą (mam nadzieję).
Od tygodnia mam też fazę spania i spania i spania...Dziś też miałam zabrać się do zaległej pracy, a udało mi się wstać na śniadanie, chwilę obejrzeć telewizję i znow pójść spać i tak spałam do teraz;)

Dziwne dziś się nie czuje na ciąże.. Oprócz tego że mam mega trądzik chodzę siusiu, chce mi się soku jabłkowego, boję się. czy wszystko jest ok
Przecież objawy u większości kobiet w końcu ustępują. Nie ma się co martwić. Ja też mam dużo mniejsze dolegliwości niż w 6 czy 7 tygodniu. Od 8 tygodnia było coraz lepiej. Jednego dnia jest trochę gorzej, innego prawie nic nie czuję. Wszystko jest dobrze i musimy się cieszyć, że objawy ustępują :)

Przecież objawy u większości kobiet w końcu ustępują. Nie ma się co martwić. Ja też mam dużo mniejsze dolegliwości niż w 6 czy 7 tygodniu. Od 8 tygodnia było coraz lepiej. Jednego dnia jest trochę gorzej, innego prawie nic nie czuję. Wszystko jest dobrze i musimy się cieszyć, że objawy ustępują :)
Mam nadzieję ten trądzik by mógł zniknąć nie powiem że nie

Dziewczyny mam pytanie. Dziś jest termin @. Termin byłby na luty ale jeszcze nie ma takiego wątku. Zrobiłam dwa testy wczoraj i przedwczoraj i kreska była taka słaba. Nie wiem czy coś jest nie tak. Boję się trochę że się nie utrzyma ta ciąża..
980521
980520

Dziewczyny mam pytanie. Dziś jest termin @. Termin byłby na luty ale jeszcze nie ma takiego wątku. Zrobiłam dwa testy wczoraj i przedwczoraj i kreska była taka słaba. Nie wiem czy coś jest nie tak. Boję się trochę że się nie utrzyma ta ciąża.. Zobacz załącznik 980521Zobacz załącznik 980520
Gratki , po prostu wczesna ciąża, myśl pozytywnie:) zrób betę , drugi raz po dwóch dniach. Powodzenia:)

Co za dzień .
Ja wróciłam ze szpitala... Żywa krew.
Zrobili usg - z zarodkiem 8mm i pecherzykiem wszystko ok .
Echo 150 /min
Juz miałam najgorsze myśli

..ale skąd krew - nie wiedzą.
Dalej duphaston i luteina + leżący tryb życia
Wszystko bedzie dobrze. Najwazniejszy wypoczynek

reklama
U mnie za to na twarzy pojawiła się bardzo sucha skóra, nie mam trądziku.
Ciagle chce mi się pic a przez to co chwile do łazienki.
No i spac, spac i spac, ciagle bym mogła spac

Dziewczyny was tez tak ciągnie i boli podbrzusze?
Czasem to jest naprawdę silne ?

Do góry