Ja już za dużo seriali oglądam! Ale dodałam sobie ten Twój na netflixie i jak tylko nadrobię zaległe też zacznę!
Ja też taki lekki maniak seriali jak mam dobry okres to oglądam sezon po sezonie.. ostatnio z moim ogarnęliśmy serial w 3 dni
. Jak macie jakieś jeszcze do polecenia to chętnie przytulę
Ja się zapisałam ze sporym wyprzedzeniem, bo trochę się czeka na wizyty u mnie.
Mam jedną panią ginekolog od wielu, wielu lat i po prostu idę do niej. Nie wiem jak prowadzi ciąże, nie sprawdzałam tego w necie.
A na USG zapisałam się do lekarza, który ma dobre opinie
U mnie też się czeka ,dziś pewnie będę dzwonić ,chodź z drugiej strony Mój mnie namawia ,żeby jego mamie powiedzieć bo ona pracuje w szpitalu i lepiej załatwione
wiadomo
Liczy się przyrost bety. Może owulacja się przesunęła
tak więc na spokojnie.
Zgadzam się z Elska nie ma co się martwić na zapas
Ciężko nadrobić czytanie tylu postów , szczególnie ,że wczoraj już byłam tak zmęczona. Dziś ledwo co wstałam
,ale Moi do szkół i do pracy to trzeba.
Z objawów to właśnie ta senność i strasznie bolą mnie sutki ałć... pobolewa też podbrzusze ,ale delikatnie. Dziś rano powtórzyłam test dla pewności nadal ładne kreseczki
Ogólnie to mnie zacałują i zamęczą chyba przez te miesiące hehe. Mój jakbym pozwoliła to by mnie do łazienki nosił
Zupełnie inaczej niż z pierwszym mężem.
Oby wszystko było dobrze.
Pogoda dziś nie rozpieszcza, pochmurno ,ciemno i jeszcze co chwilkę pada ..nic tylko leniuchować
Obiad mam z wczoraj ,w pokojach da się jeszcze przejść więc źle nie jest hehe
Zabieram się za śniadanko i łykne kwas bo potem zapomnę.
Miłego dnia życzę :***