reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Wiem, dlatego pytam. No i chodzę do niego nadal, bo wiem, ze jest świetnym specjalista. W styczniu na samym początku mi powiedział, ze podejrzewa puste jajo albo ciąże pozamaciczna. No i tak się stało...
Najwazniejsze aby miec zaufanie do lekarza. Ja chyba wybiore tego, ktorego intuicja mi podpowiada, bardziej konkretnego i poważniejszego;)

reklama
Smutne to co przeżylscie mam nadzieję że będzie e teraz lepiej trzymam kciuki.. Ja oglodam m na hbogo.. Byłam dziś na wizycie potebowalam zaświadczenie ze jestem w ciąży żeby dostać się do mojej lekarki.. Termin na 5 styczeń 10mm ma pęcherzyk.. Ja wolę zaufanego i konkretnego lekarza co nie owija w bawełnę

Czesc. Wczoraj sie dowiedzialamz testu ze jestem w ciazy. Lekarz badal mnie (bez usg)i mowil ze prawdopodobnie jestem. O 17 beta byla 113 czy to noe za malo jak na termin 9 stycznia?

Ja już za dużo seriali oglądam! Ale dodałam sobie ten Twój na netflixie i jak tylko nadrobię zaległe też zacznę!:)
Ja też taki lekki maniak seriali jak mam dobry okres to oglądam sezon po sezonie.. ostatnio z moim ogarnęliśmy serial w 3 dni :D. Jak macie jakieś jeszcze do polecenia to chętnie przytulę :)

Ja się zapisałam ze sporym wyprzedzeniem, bo trochę się czeka na wizyty u mnie.
Mam jedną panią ginekolog od wielu, wielu lat i po prostu idę do niej. Nie wiem jak prowadzi ciąże, nie sprawdzałam tego w necie.
A na USG zapisałam się do lekarza, który ma dobre opinie :)
U mnie też się czeka ,dziś pewnie będę dzwonić ,chodź z drugiej strony Mój mnie namawia ,żeby jego mamie powiedzieć bo ona pracuje w szpitalu i lepiej załatwione :p wiadomo :)

Liczy się przyrost bety. Może owulacja się przesunęła :) tak więc na spokojnie.
Zgadzam się z Elska nie ma co się martwić na zapas ;)

Ciężko nadrobić czytanie tylu postów , szczególnie ,że wczoraj już byłam tak zmęczona. Dziś ledwo co wstałam :p ,ale Moi do szkół i do pracy to trzeba.
Z objawów to właśnie ta senność i strasznie bolą mnie sutki ałć... pobolewa też podbrzusze ,ale delikatnie. Dziś rano powtórzyłam test dla pewności nadal ładne kreseczki :D
Ogólnie to mnie zacałują i zamęczą chyba przez te miesiące hehe. Mój jakbym pozwoliła to by mnie do łazienki nosił :p Zupełnie inaczej niż z pierwszym mężem.
Oby wszystko było dobrze.
Pogoda dziś nie rozpieszcza, pochmurno ,ciemno i jeszcze co chwilkę pada ..nic tylko leniuchować :p Obiad mam z wczoraj ,w pokojach da się jeszcze przejść więc źle nie jest hehe :D
Zabieram się za śniadanko i łykne kwas bo potem zapomnę.
Miłego dnia życzę :***

reklama
Do góry