reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Ja byłam dziś znów na becie, zobaczymy jaki będzie wynik brzuch mam tak wzdety, ze się w swoje stare levis nie mogę dopiąćCześć dziewczyny! Jak tam dziś u Was? Ja mam tak wysokie ciśnienie, że po ścianach chodzę
Koteczka01
Ja cały czas walczę z mdłościami, dziś jest trochę lepiej, ale i tak od świtu do 14:00 muszę popijać na zmianę herbatę z imbirem i herbatę miętową. Do tego ból żołądka przez cały dzień Ale dziś jest mój 6t 0d, czyli powoli zaczynam 7 tydzień i dokładnie za tydzień w czwartek będę mieć pierwszą wizytę u gina z usgCześć dziewczyny! Jak tam dziś u Was? Ja mam tak wysokie ciśnienie, że po ścianach chodzę
Proponuje patent z gumka recepturką przekładasz gumkę przez dziurkę na guzik i zapijasz guzik gumką od tygodnia muszę tak zapinać spodnieJa byłam dziś znów na becie, zobaczymy jaki będzie wynik brzuch mam tak wzdety, ze się w swoje stare levis nie mogę dopiąć
O to jesteśmy w tym samym czasie! Tez dziś mam 6t 0d mnie dziś przez to ciśnienie męczą nudności i głowę mi rozsadza... chyba daruje sobie dziś iście do pracy bo leżenie mnie meczy okrutnie, a chodzenie to jakiś dramat.Ja cały czas walczę z mdłościami, dziś jest trochę lepiej, ale i tak od świtu do 14:00 muszę popijać na zmianę herbatę z imbirem i herbatę miętową. Do tego ból żołądka przez cały dzień Ale dziś jest mój 6t 0d, czyli powoli zaczynam 7 tydzień i dokładnie za tydzień w czwartek będę mieć pierwszą wizytę u gina z usg
Koteczka01
Ale masz dobrze, że nie musisz iść do pracy Ja od 7:30 siedzę w pracy, a potem mam jeszcze pracę w domu, więc pewnie całą pracę skończę dziś o 22:00 (choć mam nadzieję, że wcześniej).O to jesteśmy w tym samym czasie! Tez dziś mam 6t 0d mnie dziś przez to ciśnienie męczą nudności i głowę mi rozsadza... chyba daruje sobie dziś iście do pracy bo leżenie mnie meczy okrutnie, a chodzenie to jakiś dramat.
Buba88
Ja dzis 6t2d i pierwszy dzien w pracy po urlopie. Rano nie moglam wejsc do kuchni bo odrzucalo mnie od zapachu smazonych jajek męża, a teraz w pracy wlasnie zwymiotowalam herbate z imbirem - na szczescie nikogo nie bylo w poblizu lazienki!Ale masz dobrze, że nie musisz iść do pracy Ja od 7:30 siedzę w pracy, a potem mam jeszcze pracę w domu, więc pewnie całą pracę skończę dziś o 22:00 (choć mam nadzieję, że wcześniej).
Koteczka01
Oj, wiem co czujesz Ja gdy czuję się bardzo źle rano to staram się zwymiotować przed wyjściem do pracy, bo potem jest trochę łatwiejJa dzis 6t2d i pierwszy dzien w pracy po urlopie. Rano nie moglam wejsc do kuchni bo odrzucalo mnie od zapachu smazonych jajek męża, a teraz w pracy wlasnie zwymiotowalam herbate z imbirem - na szczescie nikogo nie bylo w poblizu lazienki!
reklama
No mam wyrozumiałego kierownika to masz baaardzo długi dzień pracy..Ale masz dobrze, że nie musisz iść do pracy Ja od 7:30 siedzę w pracy, a potem mam jeszcze pracę w domu, więc pewnie całą pracę skończę dziś o 22:00 (choć mam nadzieję, że wcześniej).