reklama
Się ciesz dziewczynoKurcze a mi jakoś te objawy się osłabiły, ale czytałam, że to nie jest nic niepokojącego. Oczywiście w głowie panika już
mohaaa
Fanka BB :)
Hahahah spróbuje tak, gdy zabraknie mi spodni na szczęście mam kilka par luźniejszychProponuje patent z gumka recepturką przekładasz gumkę przez dziurkę na guzik i zapijasz guzik gumką od tygodnia muszę tak zapinać spodnie
Buba88
Dużo moich koleżanek nie miało wcale nudności więc masz szansę tego uniknąćBoże tak bardzo nie chce mieć nudności na razie jest super, ale Wasze wiadomości mnie stresują i boje się, ze tez mnie to zaraz złapie
zuza9292
Brakiem nudności się cieszę bo tylko lekko mnie mdli ale jak przestały mnie tak boleć piersi to zaczęłam mieć stracha, że coś nie tak. Chodzi mi o osłabienie objawów.
Się ciesz dziewczyno
A kiedy masz wizytę? Beta Ci przyrasta? Może to takie chwilowe i zaraz zaś będą boleć.Brakiem nudności się cieszę bo tylko lekko mnie mdli ale jak przestały mnie tak boleć piersi to zaczęłam mieć stracha, że coś nie tak. Chodzi mi o osłabienie objawów.
zuza9292
W poniedziałek mam wizytę. Bete jak sprawdzałam to miałam przyrost 223,8%. Później już nie sprawdzałam. No czytałam dużo historii i we wszystkich było okej. Ale strach jest.
A kiedy masz wizytę? Beta Ci przyrasta? Może to takie chwilowe i zaraz zaś będą boleć.
reklama
mohaaa
Zrób betę przed wizyta, przynajmniej ja tak zrobięW poniedziałek mam wizytę. Bete jak sprawdzałam to miałam przyrost 223,8%. Później już nie sprawdzałam. No czytałam dużo historii i we wszystkich było okej. Ale strach jest.