chianti_riserva
Fanka BB :)
niemożliwe jesteśmy, takie tam rozmowy o McDonaldzie między pytaniami o zgagę hahaha <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo tak kanapeczka Drwala <3 Legendarna i zapomniana bo coś nie mogę ustrzelić... jakieś Maestro wprowadzili pfff....Śniadaniówke mają przepyszną [emoji39][emoji39][emoji39] Szczególnie wrapa z pieczarkami [emoji3059] Wolę ją bardziej niż oferte klasyczną. Ale najbardziej na świecie to ja kocham Drwala u już nie mogę się doczekać jak wróci...mmmmm....ten placek serowy....pychota....
Ja wczoraj to ucztowałam w Kfc z kubełkiem za 15 i do 2 w nocy spać nie mogłam, bo byłam taka przejedzona i nie mogłam się ułożyć w łóżku [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
MCflarry nie pogardzeNie zapominaj o McFlurry z KitKatem i polewą czekoladową [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Hmmmm a mleko ciepłe... albo rumianek.Nic mi nie pomaga
Gdzie na ZUS pue sa decyzje?
Normalka. Mnie też nikt nie przepuścil. O raz w diagnostyce Pani w rejestracji mnie zawołała że nie mam brać numeerka tylko podejść odrazu. A tak to coś Ty zapomnij. W tramwaju to samo nikt miejsca nie ustąpi. W biedronce też nie. Raz chciał jakis pijak z piwem przede mnie wejść ale go zrypalam że się wpycha przed ciężarna.Jestem w 7 miesiacu, a w tej ciąży tylko raz zostałam przepuszczona w kolejce w Lidlu. Na moim osiedlu w Żabce to już normalne, że idę do kasy, a ktoś się wpycha przede mnie dosłownie jak jestem dwa kroki od kasy, a wiadomo, że przyśpieszenia teraz nie mam, więc nic nie mogę zrobić. Ostatnio tak zrobił chłopak po 20-tce, przedostatnio dziewczyna w tym samym wieku...ciekawe jest też to dlaczego im się tak śpieszy...bo fajki się skończyły W zeszłym tygodniu wchodzę do tramwaju, wszystkie miejsca zajęte, wszyscy na mnie patrzą (aż mi głupio), ale nikt nie ustąpił miejsca
Wiesz ale to już nie chodzi o to czy się dobrze czujemy tylko o sam fakt. Jakaś cholera znieczulica panuje.No ja nie wymagam ustępowania miejsca. W sumie dobrze się czuje (o dziwo). Z tym że rzeczywiście głupio gdy ktoś cię widzi kątem oka i leci przed ciebie. Nie wiem ciężarne zarażają czy co???
No więc właśnie i tak robię. Ciasto, kawa i już. Wózek bardzo ładny [emoji7]. Ja też wszystko piore.Myslę ze nie jest to akurat najwazniesza czesc "imprezy" - przygotowywanie jedzenia, to raczej jej dodatek, ciasto czy w ogole ciastka plus napoje i kawa to i tak jest juz cos; jesli ktos w tej sytuacji by sie obrazil to raczej o nim nie swiadczyloby dobrze. Najwazniejsze jest towarzystwo i zeby dziecko czulo (urodziny), ze to jego wazny dzien. Zreszta dzieciaki zazwyczaj maja najwieksza radoche z prezentow...
Ja tez jak sie szykuje jakas impreza w domu chocby urodziny a nie czuje sie na silach to tylko to minimum przygotowuje. Nawet nie bedac w ciazy mozna sie zle czuc.
Wlasnie jestem przeziebiona i jakas slaba.
Ale juz wczoraj na dzis przygotowalam sos bolonski, dla moich trzech chlopakow z makaronem a ja z warzywami, uwielbiam.
Ja wszystko co kupie zawsze piore, bo na tym jest chemia, chyba ze to kurtka, to olewam.
Prasować uwielbiam... bardzo mnie to relaksuje...
Tez mam wizyte w wtorek, na 17h40, chociaz troche zaczynam sie stresowac, jak zwykle moja waga... ale co tam, wazne zeby sie upewnic ze z maluszkiem jest wszystko w porzadku. I dowiedziec sie jak bardzo urosł....
We wtorek mam wizytę już się nie mogę doczekac.
A tego nie próbowałamA może zimne danmleko czekoladowe? Mnie to pomaga bardzo na zgagę!
Też mam we wtorek, na 13:15Tez mam wizyte w wtorek, na 17h40, chociaz troche zaczynam sie stresowac, jak zwykle moja waga... ale co tam, wazne zeby sie upewnic ze z maluszkiem jest wszystko w porzadku. I dowiedziec sie jak bardzo urosł.