Malinkaa123
Fanka BB :)
Nie cierpię tego ... mam czerwoną wstazeczke w teczce gdzie mam kartę ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze porownalas, chyba też tak zacznę robić. Ugryze i jużNie pecha nie ale słyszałam że według przesądów, jak ktoś wierzy lub to ma uspokoić to warto mieć czerwoną wstazeczkę. Nie rozumiem takiego macania. W przyrodzie jakakolwiek ciężarna samica za coś taniego odryzła by rękę xd to tylko ludzie jakieś takie głupie i molestuja dotykiem. Ja jestem nie dotykalka od dziecka, wręcz podchodzi to pod nerwice i slyne z wybuchego temperamentu, tak więc współczuję pierwszej osobie która mnie dotknie ^^
Ja tak samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mnie się jeszcze nikt nie odważył Ale ja latam z takim wyrazem twarzy że ogólnie strach do mnie podejść xd
Ile już waży Twój maluszek ? :-) ja dziś 18+6, brzuszek malutki mam .Cześć mamusie. Dawno mnie tu nie było. Co u Was słychać? My rosniemy, choć brzuszka nie widac, płci maluszka dalej nie znam choć reaguje na imie "Michasia". Jakby nie patrząc mamy już 18 tygodni i 3 dni. Lekarz powiedział, że dzidzia ładnie rośnie i chyba będzie akrobata, na ostatniej wizycie w piątek stanął/stanęła na główce i w dodatku obrocone pupcia.
Mój lekarz nie mierzy maluszka ostatnio, tylko mówi że rośnie odpowiednio do tygodnia ciąży.Ile już waży Twój maluszek ? :-) ja dziś 18+6, brzuszek malutki mam .
Mamusie mam pytanko. Z której strony leży Wasz maluszek? Pytam ponieważ zauwazylam z lewej strony mam brzuszek uwypuklony i twardy a z prawej miękki.