reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Nie pecha nie :) ale słyszałam że według przesądów, jak ktoś wierzy lub to ma uspokoić to warto mieć czerwoną wstazeczkę. Nie rozumiem takiego macania. W przyrodzie jakakolwiek ciężarna samica za coś taniego odryzła by rękę xd to tylko ludzie jakieś takie głupie i molestuja dotykiem. Ja jestem nie dotykalka od dziecka, wręcz podchodzi to pod nerwice i slyne z wybuchego temperamentu, tak więc współczuję pierwszej osobie która mnie dotknie ^^
Dobrze porownalas, chyba też tak zacznę robić. Ugryze i już

Cześć mamusie. Dawno mnie tu nie było. Co u Was słychać? My rosniemy, choć brzuszka nie widac, płci maluszka dalej nie znam choć reaguje na imie "Michasia". Jakby nie patrząc mamy już 18 tygodni i 3 dni. Lekarz powiedział, że dzidzia ładnie rośnie i chyba będzie akrobata, na ostatniej wizycie w piątek stanął/stanęła na główce i w dodatku obrocone pupcia.

Cześć mamusie. Dawno mnie tu nie było. Co u Was słychać? My rosniemy, choć brzuszka nie widac, płci maluszka dalej nie znam choć reaguje na imie "Michasia". Jakby nie patrząc mamy już 18 tygodni i 3 dni. Lekarz powiedział, że dzidzia ładnie rośnie i chyba będzie akrobata, na ostatniej wizycie w piątek stanął/stanęła na główce i w dodatku obrocone pupcia.
Ile już waży Twój maluszek ? :-) ja dziś 18+6, brzuszek malutki mam .

Zwierzęta mają hiper właściwości terapeutyczne. Jakaś taka się obudziłam nie w humorze, aż mnie brzuch bolał taka spina a dziecko kopalo tak.mocno że aż podskakiwałam z nerw. 15 minut z królikiem i święty spokój.

Załączniki

• IMG_20190901_143656.jpg
    IMG_20190901_143656.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20190901_143113.jpg
    IMG_20190901_143113.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 81
Hej dziewczyny :)
Mój brzuszek ostatnio mam wrażenie nagle sporo urósł, no ale jakby nie było we wtorek zaczynam już 6 miesiąc :) mój synuś mnie roczula, bo jak zapytam "gdzie jest Twoja siostrzyczka Sarunia?" to podnosi mi bluzke i się przytula do brzuszka <3 czy któraś z Was też bedzie miala małą różnicę wieku między dziećmi :)

Mamusie mam pytanko. Z której strony leży Wasz maluszek? Pytam ponieważ zauwazylam z lewej strony mam brzuszek uwypuklony i twardy a z prawej miękki.

reklama
Do góry