reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Celia89
Mi to chyba jeszcze pięty utyly. Dosłownie, ciasno przechodzą legginsy. Nie wiem jak obuwie bo mam całą szafę butów i to są same szpilki. A ja od wiadomości o ciąży chodzę w balerynach i sandalach. I ostatnio mierzylam body uciagliwe S, wiem wiem mam ambicję xd .... Chodzi o to że nie wlazlam w dloniach a ja mam rączki jak u dziecka.
Malami1303
Może nie utyły co przypuchły, tak jak u mnie w niektórych butach nie mogę chodzić bo zaszczuple się zrobiłyMi to chyba jeszcze pięty utyly. Dosłownie, ciasno przechodzą legginsy. Nie wiem jak obuwie bo mam całą szafę butów i to są same szpilki. A ja od wiadomości o ciąży chodzę w balerynach i sandalach. I ostatnio mierzylam body uciagliwe S, wiem wiem mam ambicję xd .... Chodzi o to że nie wlazlam w dloniach a ja mam rączki jak u dziecka.
Malinkaa123
Czy zdarzyło Wam się że ktoś "obcy" dotknął Waszego brzucha bez pozwolenia? Nie wiem dlaczego ale nie lubię tego A już druga osoba z którą tylko jestem na cześć dotknęła mojego brzucha:-/
Kinga91
Taak, starsza sąsiadka ostatnio w windzie mnie "przyatakowała", byłam w takim szoku że nawet nie zdąrzyłam skomentowaćCzy zdarzyło Wam się że ktoś "obcy" dotknął Waszego brzucha bez pozwolenia? Nie wiem dlaczego ale nie lubię tego A już druga osoba z którą tylko jestem na cześć dotknęła mojego brzucha:-/
Malinkaa123
Mnie sąsiadka z którą tylko na cześć jestem, i taka Pani z mamy osiedla, zawsze jej mówiłam dzień dobry A wczoraj podleciala i złapała mnie za brzuch. Też nie zdążyłam skomentować nawet.. myślisz że to przynosi jakiegoś pecha czy coś?
Celia89
Mnie się jeszcze nikt nie odważył Ale ja latam z takim wyrazem twarzy że ogólnie strach do mnie podejść xd
Celia89
Nie pecha nie ale słyszałam że według przesądów, jak ktoś wierzy lub to ma uspokoić to warto mieć czerwoną wstazeczkę. Nie rozumiem takiego macania. W przyrodzie jakakolwiek ciężarna samica za coś taniego odryzła by rękę xd to tylko ludzie jakieś takie głupie i molestuja dotykiem. Ja jestem nie dotykalka od dziecka, wręcz podchodzi to pod nerwice i slyne z wybuchego temperamentu, tak więc współczuję pierwszej osobie która mnie dotknie ^^Mnie sąsiadka z którą tylko na cześć jestem, i taka Pani z mamy osiedla, zawsze jej mówiłam dzień dobry A wczoraj podleciala i złapała mnie za brzuch. Też nie zdążyłam skomentować nawet.. myślisz że to przynosi jakiegoś pecha czy coś?
reklama
Aguara
Pecha nie :-) niektóre kobiety po prostu taki widok roztkliwia i "jejku jej" muszą dotknąć. Raczej poglaskanie brzucha traktują jak potencjalne szczęście.
Mnie nikt nie dotyka, i nie próbuje dotknąć. Najbliżsi (mama, siostra) wiedzą gdzie moja strefa komfortu :-) pewnie gdyby ktoś zapytał czy może to nie byłoby problemu, ale tak z nienacka to jest obrzydliwe. Masz prawo się odsunąć i wyrazić swoje zdanie - pamiętaj.
Mnie nikt nie dotyka, i nie próbuje dotknąć. Najbliżsi (mama, siostra) wiedzą gdzie moja strefa komfortu :-) pewnie gdyby ktoś zapytał czy może to nie byłoby problemu, ale tak z nienacka to jest obrzydliwe. Masz prawo się odsunąć i wyrazić swoje zdanie - pamiętaj.