Kasik1p3
Fanka BB :)
Super bryka! :-)Sie focia nie dodała. Bardzo prosze [emoji4] moja bryka dla smykaZobacz załącznik 1006346
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super bryka! :-)Sie focia nie dodała. Bardzo prosze [emoji4] moja bryka dla smykaZobacz załącznik 1006346
W październiku /listopad mi się taki podoba używanyA Wy dziewczyny kiedy planujecie zakupy w stylu wózek, fotelik, łóżeczko itp? Bo wiadomo, że ciuszki to chyba najłatwiejszy temat i najbardziej przyjemny
Super bryka! :-)
Niom. Super, i funkcjonalny jak doczytałam.
Ja planuje wózek Maxi - cosi model Adorra, 3 w jednym. Oglądałam w sklepie - lekki, świetnie się składa, etc. Z tel nie wkleje zdjęcia z netu. Cenowo półka średnia (jak dla mnie, każdy ma swoją ) jakieś 2300.
Ale tak naprawdę to pewnie takimi rzeczami jak wózek, łóżeczko czy wanienki zajmę się ostatecznie w grudniu - mam na myśli zakup, bo przyglądam się już od pewnego czasu.
O porodzie staram się nie myśleć, Matko Boska, jak sobie przypomnę to mnie ciarki przechodzą.
W sumie jechalam po.maxi cosi ale jak zobaczyłam to.. nie tego.sie spodziewałam po tej marce. Niski, mała gondola, kiepsko sie prowadzi itp
Dlatego padło na Silver Crossa- mąż wybierał. Niech mu bedzie
Porodu sie boje jak diabli. Niech sie uspią i po wszystkim tadaaam. Ale nie mowie o.partych bo te najlepiej wspominam, tylko ta męczarnia przed
Ja kupuję identyczny, tylko bardziej granatowy.W październiku /listopad mi się taki podoba używany
A co do porodu nie myślę o tym mam stracha