reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja myślę nad taką furką. Tylko kolor inny

Załączniki

• Screenshot_20190802-214820.jpg
    Screenshot_20190802-214820.jpg
    154,8 KB · Wyświetleń: 93
A Wy dziewczyny kiedy planujecie zakupy w stylu wózek, fotelik, łóżeczko itp? Bo wiadomo, że ciuszki to chyba najłatwiejszy temat i najbardziej przyjemny :)
W październiku /listopad mi się taki podoba używany

A co do porodu nie myślę o tym mam stracha

Załączniki

• Screenshot_2019-08-04-14-07-47-675_com.facebook.katana.png
    Screenshot_2019-08-04-14-07-47-675_com.facebook.katana.png
    279,2 KB · Wyświetleń: 105
Super bryka! :-)

Niom. Super, i funkcjonalny jak doczytałam.

Ja planuje wózek Maxi - cosi model Adorra, 3 w jednym. Oglądałam w sklepie - lekki, świetnie się składa, etc. Z tel nie wkleje zdjęcia z netu. Cenowo półka średnia (jak dla mnie, każdy ma swoją ) jakieś 2300.

Ale tak naprawdę to pewnie takimi rzeczami jak wózek, łóżeczko czy wanienki zajmę się ostatecznie w grudniu - mam na myśli zakup, bo przyglądam się już od pewnego czasu.

O porodzie staram się nie myśleć, Matko Boska, jak sobie przypomnę to mnie ciarki przechodzą.

W sumie jechalam po.maxi cosi ale jak zobaczyłam to.. nie tego.sie spodziewałam po tej marce. Niski, mała gondola, kiepsko sie prowadzi itp
Dlatego padło na Silver Crossa- mąż wybierał. Niech mu bedzie ;)
Porodu sie boje jak diabli. Niech sie uspią i po wszystkim tadaaam. Ale nie mowie o.partych bo te najlepiej wspominam, tylko ta męczarnia przed
Niom. Super, i funkcjonalny jak doczytałam.

Ja planuje wózek Maxi - cosi model Adorra, 3 w jednym. Oglądałam w sklepie - lekki, świetnie się składa, etc. Z tel nie wkleje zdjęcia z netu. Cenowo półka średnia (jak dla mnie, każdy ma swoją ) jakieś 2300.

Ale tak naprawdę to pewnie takimi rzeczami jak wózek, łóżeczko czy wanienki zajmę się ostatecznie w grudniu - mam na myśli zakup, bo przyglądam się już od pewnego czasu.

O porodzie staram się nie myśleć, Matko Boska, jak sobie przypomnę to mnie ciarki przechodzą.

W sumie jechalam po.maxi cosi ale jak zobaczyłam to.. nie tego.sie spodziewałam po tej marce. Niski, mała gondola, kiepsko sie prowadzi itp
Dlatego padło na Silver Crossa- mąż wybierał. Niech mu bedzie ;)
Porodu sie boje jak diabli. Niech sie uspią i po wszystkim tadaaam. Ale nie mowie o.partych bo te najlepiej wspominam, tylko ta męczarnia przed

Heh. Opcja obudzę się po i tadammm podoba mi się najbardziej. Mąż ma gest :-) mój na razie twierdzi, że w taczkach będzie woził... Czarny humor normalnie. Mam wrażenie że pomimo dolegliwości, widocznego już brzuszka to ciąża nadal jest dla nas abstrakcja.
Co do marek - dlatego daje sobie czas na ostateczny wybór do grudnia.
Znajoma prowadzi sklep z artykułami dziecięcymi, taki oldschoolowy, z warsztatami noszenia chust itd, więc trzyma rękę na pulsie. W sumie to ona poleca nam ten model.
Jak przypomnę sobie pierwszy wózek mojego starszego dziecka to się uśmiecham. Wielki głęboki, bez spacerówki. Kosztował coś koło 1000, a Martyna zaczęła fikać z niego już po skończeniu 6 mcy, więc teraz chciałabym wielofunkcyjny, wygodny.
Rodzice z mężem czy bez?

reklama
Mnie osobiście się wózki trójkołowe nie podobają.Dlatego przeglądam bardziej tradycyjne. Mam kilka typów.

Załączniki

• Screenshot_20190805-115009_Allegro.jpg
    Screenshot_20190805-115009_Allegro.jpg
    140,1 KB · Wyświetleń: 74
  • tmp-cam-50775570300677125.jpg
    tmp-cam-50775570300677125.jpg
    148,5 KB · Wyświetleń: 78
  • tmp-cam-2742404044831889785.jpg
    tmp-cam-2742404044831889785.jpg
    163,8 KB · Wyświetleń: 79
Do góry