reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny. Ostatnio się nie odzywałam Ale was czytałam:) dzisiaj mam wizytę u gina po pracy. Wszystko się okaże. Dwa tygodnie temu był tylko pęcherzyk I malusi zarodek 1,5 mm. Gin powiedział że za maly jak na tydzień ciąży i dzisiaj wszystko się okaże...

reklama
Mam 33 lata i wlaśnie ze względu na wiek sie obawiam. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 24 lat drugie w wieku 27 wiec nie robiłam takich badań. Teraz już sie boje o wszystko...
Ja mam 30 i nie wiem czy to juz "ten" wiek ze należy się obawiać ;-) boję się pappa bo może nieźle namieszać w głowie. Ale mam go w pakiecie medycznym wiec w sumie nawet nie musialabym płacić

Ja mam 30 i nie wiem czy to juz "ten" wiek ze należy się obawiać ;-) boję się pappa bo może nieźle namieszać w głowie. Ale mam go w pakiecie medycznym wiec w sumie nawet nie musialabym płacić
Ja słyszałam i wielu przypadkach kiedy prenatalne było ok a dzieci rodziły sie z wadami. Wśród kręgu znajomych jest dziewczyna która nawet przed 30stka urodziła syna z zespołem downa. Wyszło to dopiero pod koniec ciąży..

To jest niesamowite, wstaje w nocy siu siu i już spać dalej się nie da bo ssie w żołądku tak, ze, aż mdli wiec banan w środku nocy to nie zachcianka, a przymus przyznaje, ze w pierwszej ciąży tak nie miałam.
Dziś w nocy miałam to samo. Jak mam pusty żołądek to zaraz wymiotuję. Leżałam w łóżku i było mi niedobrze, w końcu zwymiotowałam żółcią i o 12:00 w nocy jadłam kanapki z pasztetem, aby jakoś dotrwać do rana;)

Ja ok. 11 czerwca zrobię nifty pro. Jutro mam wizytę u lekarza. Raczej usg mi nie zrobi, ale powinna mnie umówić na usg genetyczne i omówić wyniki badań krwi. No i mają mi założyć kartę ciąży.

reklama
Do góry