Karola1322
Fanka BB :)
9 tydzień.. Powiedziała że jak następnej wizycie położna wpisze wyniki badań i założy kartę ciążyA jtory tydzień ci wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 tydzień.. Powiedziała że jak następnej wizycie położna wpisze wyniki badań i założy kartę ciążyA jtory tydzień ci wychodzi
i masz tak caly czas bez objawowo? czy objawy ustapily?Dziewczyny nie chcąc zapeszać rozpoczęłam cudownie 8 tydzień bez nudności, senności i innych „przyjemności” a nawet z rana troszkę pocwiczylam i czuje sie cudownie
ustąpiły jedynie co to piersi jak bomby i bolące ale z tym przeżyjei masz tak caly czas bez objawowo? czy objawy ustapily?
Jeszcze powrócą u mnie jest kilka dni spokoju i mdlosci i tak na zmiane, chociaz juz co raz slabszeUs
ustąpiły jedynie co to piersi jak bomby i bolące ale z tym przeżyje
Mam dokladnie tak samo jak miło [emoji23]tez mam wrazenie jakby to moja pieresza coaza byla.. no bo w koncu po 20 latachTo jest niesamowite, wstaje w nocy siu siu i już spać dalej się nie da bo ssie w żołądku tak, ze, aż mdli wiec banan w środku nocy to nie zachcianka, a przymus przyznaje, ze w pierwszej ciąży tak nie miałam.
Tez robie. Zamiast zalecanych inwazyjnych.Ja będę robiła nifty
Tez nie idzie z pustym chodzic. Na noc sobie cos zawsze szykuje i na rano jak przebudze sie bo naeet do lodowki ciezko dojscDziś w nocy miałam to samo. Jak mam pusty żołądek to zaraz wymiotuję. Leżałam w łóżku i było mi niedobrze, w końcu zwymiotowałam żółcią i o 12:00 w nocy jadłam kanapki z pasztetem, aby jakoś dotrwać do rana
Wlasnie pro znalazlam we WrocławiuJa ok. 11 czerwca zrobię nifty pro. Jutro mam wizytę u lekarza. Raczej usg mi nie zrobi, ale powinna mnie umówić na usg genetyczne i omówić wyniki badań krwi. No i mają mi założyć kartę ciąży.
Zazdro. Mnie na początku mdliło teraz to ja już wymiotuje cała dobę bez względu na porę dnia i nocyDziewczyny nie chcąc zapeszać rozpoczęłam cudownie 8 tydzień bez nudności, senności i innych „przyjemności” a nawet z rana troszkę pocwiczylam i czuje sie cudownie
Ja też dziś się kiepsko czuję. Przez cały dzien mnie mdli, dwa razy wymiotowałam, a teraz jeszcze żołądek mnie boli. Myślałam, że teraz będzie tylko lepiej, bo od jakiegoś czasu miałam mniejsze nasilenie objawów, nawet były dni, że dobrze się czułam. Może jutro będzie lepiej. Jestem w trakcie 10 tygodnia i mam nadzieję, że najgorsze mam za sobą.Zazdro. Mnie na początku mdliło teraz to ja już wymiotuje cała dobę bez względu na porę dnia i nocy