reklama
Jolen26
Fanka BB :)
Remont łazienki przezylam rok temu;p fajnie sie myło w misceMnie tez czeka ,,mały " remont, łazienka i toaleta, musimy to zrobic teraz ,bo jak nie teraz to kiedy z małym dzieciątkiem. Tez mnie to przeraza, mamy mieszkanie więc nic nawet dla dzidzi nie kupuje bo wszystko się zakurzy A jak to potem posprzątam to tez nie wiem
Najgorsze przy remoncie łazienki u nas bylo ze ciagle cos nie tak, a to rura stara, a to cieknie, a to nie ma czegoś tam.
Ja też na razie nie kupuje bo pył osadza sie wszedzie...
AnnieQ.
Ja wczoraj wieczorem to myślałam ze padnę taki bol mialam rozchodzacy sie na klatkę piersiową kręgosłup az w gardle czułam. Nie wiem co to było ale musiałam wstawac chodzić bo nie byłam wstanie zasnąć
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
dreams, ja miałam tak raz w tamtym tygodniu i to sie utrzymywało przez kilka godzin razem z kłuciami w brzuchu. Męczące strasznie, dobrze, ze jednorazowe.
Jolen26
Jak sie czujesz?dreams, ja miałam tak raz w tamtym tygodniu i to sie utrzymywało przez kilka godzin razem z kłuciami w brzuchu. Męczące strasznie, dobrze, ze jednorazowe.
Ja wczoraj miałam tylko przez brzuch, dopochwowe robi się żeby zmierzyć szyjkę. Mi zmierzyła również przez brzuch. Trwało ok 15 minut bo bobas leżał dobrzeDziewczyny a jak wygląda to badanie polowkowe? Samo usg przez powloki brzuszne czy jeszcze jakies dowcipne atrakcje? Wybieram sie do dr Hoppe do Olsztyna. Z gadki taki mruk, ale podobno dobry lekarz.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Dowcipne też powinno być na zbadanie szyjki także lepiej się przygotuj[emoji16]Dziewczyny a jak wygląda to badanie polowkowe? Samo usg przez powloki brzuszne czy jeszcze jakies dowcipne atrakcje? Wybieram sie do dr Hoppe do Olsztyna. Z gadki taki mruk, ale podobno dobry lekarz.
No dla mnie to byłby dramat naprawdę....@paprotna taaak, domyślam się. Właśnie wczoraj z M tak się zastanawialiśmy, co z ludźmi którzy nie mają odłożonych pieniędzy, bo mają kredyty, jakieś zobowiązania i nagle zostają bez kasy na tyle czasu. Paranoja.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Guanta
Boże i znowu dupą swiecicDowcipne też powinno być na zbadanie szyjki także lepiej się przygotuj[emoji16]
Mnie chociaż tyle ze brzuch nie bolał ale dziwne uczucie jakbym zawalu miała dostaćdreams, ja miałam tak raz w tamtym tygodniu i to sie utrzymywało przez kilka godzin razem z kłuciami w brzuchu. Męczące strasznie, dobrze, ze jednorazowe.
reklama
marta64
Kobieto co z Tobą? My tu wszystkie zmartwione a Ty nagle przestałas się odzywaćdreams, ja miałam tak raz w tamtym tygodniu i to sie utrzymywało przez kilka godzin razem z kłuciami w brzuchu. Męczące strasznie, dobrze, ze jednorazowe.
Super uspokoilas mnie, jeśli możesz dopytaj jak tam z tym porodem rodzinnym [emoji6] ja nie wyobrażam sobie bez M rodzić ze względu na to, że dotknęła nas niepłodnośc i od początku wszystkie wizyty razem....jest dla mnie ogromnym wsparciem. Dziwnie się czułam jak bylam na IP na Polnej i On musiał zostać w poczekalni....