reklama
Guanta
Fanka BB :)
Tez zastanawiam sie nad zlobkiem. Różnie może być.A nas czeka żłobek [emoji51][emoji51][emoji51] moja teściowa to w drugą stronę aż nadopiekuncza jest
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jolen26
A nas czeka żłobek [emoji51][emoji51][emoji51] moja teściowa to w drugą stronę aż nadopiekuncza jest
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Moja tez haha ale mieszka daleko ;p i pracuje jako nauczycielka więc czasu nie ma , tak mowi
Nas tez zlobek czeka
Jolen26
Hahaha praktyczna nie ma co ;pAle musze dodac, ze wykazala sie wielka szczodroscia, bo zaproponowała nam, ze sobie możemy ze strychu wziac prawie 40letni wózek. Taki brązowy, z ceraty Myslalam, ze za przeproszeniem, jebnę hahah
Guanta
Praktyczna i skąpaHahaha praktyczna nie ma co ;p
Parkolka
@xssenia Trzymam kciuki! Musi być dobrze!
Apropo samopoczucia ciężarnej i podejścia innych. Tak mnie wczoraj zeźliła moja babcia, dzwoni do mnie i pyta się jak się czuje, mówię, że dziś średnio, a ta na mnie, że mam nie narzekać, bo inne mają gorzej itd. Nie zdążyłam powiedzieć, że zasłabłam na zakupach już sobie odpuściłam marudzenie jakiekolwiek. Jak dla niej się mam zawsze dobrze czuć to po ciul się mnie pyta o zdanie xD
Nas też czeka żłobek po macierzyńskim. Moja mama mieszka blisko ale pracuje więc pomoże ile będzie mogła ale też nie zawsze. Teściowa jest raczej mało zainteresowana innymi niż samą sobą, a poza tym jakoś jej nie ufam i też mieszka spory kawałek od nas.
Apropo samopoczucia ciężarnej i podejścia innych. Tak mnie wczoraj zeźliła moja babcia, dzwoni do mnie i pyta się jak się czuje, mówię, że dziś średnio, a ta na mnie, że mam nie narzekać, bo inne mają gorzej itd. Nie zdążyłam powiedzieć, że zasłabłam na zakupach już sobie odpuściłam marudzenie jakiekolwiek. Jak dla niej się mam zawsze dobrze czuć to po ciul się mnie pyta o zdanie xD
Nas też czeka żłobek po macierzyńskim. Moja mama mieszka blisko ale pracuje więc pomoże ile będzie mogła ale też nie zawsze. Teściowa jest raczej mało zainteresowana innymi niż samą sobą, a poza tym jakoś jej nie ufam i też mieszka spory kawałek od nas.
Jolen26
Nie wiem, żona męża brata zaczęła prowadzac po pol rokuA w jakim wieku do żłobka? Różne opinie czytałam, ale i tak życie wszystko weryfikuje.
Jolen26
Tez mnie to denerwuje jak ktos pyta a później swoje mądrości....@xssenia Trzymam kciuki! Musi być dobrze!
reklama
marta64
Moja młodsza poszła do żłobka jak miała 10 miesięcy w październiku jak zaczynał się sezon chorobowy. Chodziła rok ale to była tydzień zdrowa trzy tygodnie chora. U nas się nie sprawdziło. Zrezygnowalismy bo to nie miało sensu.A w jakim wieku do żłobka? Różne opinie czytałam, ale i tak życie wszystko weryfikuje.