reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
dreams może jak plamienia mina to polez jeszcze pare dni tak na wszelki wypadek, wiem ze jest to uciążliwe ale może gospodarka hormonalna musi się ustabilizować.

dziewczyny na wizytach trzymam kciuki.

ja po swojej dwojce mam niewiele bo większość rozdlam po rodzinie i znajomych.

Dziewczyny nie boicie się kleszczy? ciagle pisza ze jest ich epidemia nawet na trawnikach. my mamy duzy ogrod i jak pisałam sa w nim miejsca zakrzaczone, nie nadazam tam pielic i niestety chwasty tez sa. przed chwila przeczytałam artykul na ecie ze mama wyciagnela z ciala corki 150 kleszczy!!!!!!!:szok::growl: te cholerstwo jest wszędzie. czy w swoich ogródkach stosujecie cos przeciw nim? my lubimy taki styl rustykalny dużo drzew owocowych krzaków, grządki tak swojsko w centrum miasta, nasza odskocznia ale jak pomysle......
Faktycznie bardzo dużo jest kleszczy, widzę to po moich psach... już powoli nie wyrabiam z kropelkami i tymi obrozami :/

No oczywiście, że się boję ale chyba nie da się tego uniknąć. Bo przecież jak mój Tz chodzi z nimi na spacery to nie będę całej wsi pryskac.

reklama
Ja już po badaniu. Taka zmęczona przyjechałam że poszłam spać na 2godziny. Ale z dzidzia w porzadku. Krwiak się przemiejscowił ale trochę się zmniejszył 16x13mm odklejenie łożyska nadal jest ale nie zagraża to aż tak bardzo. No i dalej leżę

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po badaniu. Taka zmęczona przyjechałam że poszłam spać na 2godziny. Ale z dzidzia w porzadku. Krwiak się przemiejscowił ale trochę się zmniejszył 16x13mm odklejenie łożyska nadal jest ale nie zagraża to aż tak bardzo. No i dalej leżę

Łączę się w bólu jeżeli chodzi o leżenie [emoji6] najważniejsze że z dzieckiem ok zawsze też tym się pocieszam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

To dobre wieści!
Jeszcze parę tygodni leżenia i oby krwiak był tylko przykrym wspomnieniem!

Ja tez sie panicznie boje kleszczy[emoji15]
Dla pieska polecam obroze foresto,moja biega po lesie,po dzialce i nie miala ani w tym ani w zeszlym roku ani jednego.
Co prawda kosztuje ponad 100zl ale starcza na caly sezon wiec jak to przeliczyc to wychodzi taniej niz kropelki[emoji4]i nie trzeba pamietac,nie ma tez zapachu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny[emoji8][emoji8]
ostatnio rozrywką podczas leżenia jest to forum i dobra ksiazka[emoji4]

Hehe identycznie jak u mnie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Ja jutro po lekarzu zajadę po jakieś akcesoria do haftowania żeby było co robić w łóżku :)
Kiedyś wyszywalam i chyba znów wrócę do tego.

Ostatnio nawet próbowałam zająć się szydelkowaniem - Ale to chyba nie dla mnie :/ nie mam do tego nerwów.. zwłaszcza, że mi to nie wychodziło.

reklama
@Agi.aguullka ja się nie zdecydowałam na prenatalne, wiem, że u mnie test Harmony 400 €. Spróbuj do kasy chorych, nie wiem jakie masz ubezpieczenie, ale niektóre z nich zwracają część kosztów, chociaż nie wiem czy prenatalnych to dotyczy. Zawsze warto spróbować:)

Do góry