Nadrobiłam choć z moją koncentracją dziś średnio [emoji16]
Gratuluje dziewczyny dzisiejszych wizyt i gratuluje pierwszych ruchów! Boże bbubbka jak ja Ci zazdroszczę! Codziennie głaszcze sie po brzuszku (ktory mały juz nie jest) i czekam aż wreszcie poczuje te rybki w brzuchu [emoji16] Ale dziś dopiero 13+0, jeszcze musze poczekać
Z dobrych wieści, mąż odebrał moje wyniki z badań prenatalnych, łącznie z Pappa, przeziernosc wynosi 1,84 wiec chyba wszystko w porządku. Termin zmienił mi się na 15.01
Ciekawe czy znow sie nie zmieni w czwartek, ale ogolnie i tak we wszystkich aplikacjach mam ustawione 15.01 i tego sie trzymam także Dreams, możesz zmienic
Druga dobra wiadomosc - z tesciowa na razie ok, choć oschle, ale widziała moj dzisiejszy stan i przejawiła zainteresowanie i czułość.
Co do mojego stanu i zarazem tych złych wiadomości - czuje sie okrutnie dzis! Ciśnienie 90/50, gorące poty, zawroty głowy i trzęsienie rak - masakra! Tak fatalnie jeszcze od początku ciazy sie nie czułam! Na szczęście jestem juz w domu, wyciągnęłam kopytka i włączę moich ukochanych Przyjaciół. W szufladzie kuszą mnie chrupki śmierdziuchy Cheetosy i nie wiem czy sięgnąć po nie czy nie [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom