reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji4]

A jak czujecie pierwsze ruchy ,to jakie to uczucie?moze ktos opisac[emoji4]i kiedy mniej wiecej czulyscie pierwszy raz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też jestem ciekawa[emoji6] to w dole brzucha gdzie bóle okresowe się czuje?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

reklama
Nadrobiłam choć z moją koncentracją dziś średnio [emoji16]
Gratuluje dziewczyny dzisiejszych wizyt i gratuluje pierwszych ruchów! Boże bbubbka jak ja Ci zazdroszczę! Codziennie głaszcze sie po brzuszku (ktory mały juz nie jest) i czekam aż wreszcie poczuje te rybki w brzuchu [emoji16] Ale dziś dopiero 13+0, jeszcze musze poczekać :)
Z dobrych wieści, mąż odebrał moje wyniki z badań prenatalnych, łącznie z Pappa, przeziernosc wynosi 1,84 wiec chyba wszystko w porządku. Termin zmienił mi się na 15.01 :) Ciekawe czy znow sie nie zmieni w czwartek, ale ogolnie i tak we wszystkich aplikacjach mam ustawione 15.01 i tego sie trzymam także Dreams, możesz zmienic :) Druga dobra wiadomosc - z tesciowa na razie ok, choć oschle, ale widziała moj dzisiejszy stan i przejawiła zainteresowanie i czułość.
Co do mojego stanu i zarazem tych złych wiadomości - czuje sie okrutnie dzis! Ciśnienie 90/50, gorące poty, zawroty głowy i trzęsienie rak - masakra! Tak fatalnie jeszcze od początku ciazy sie nie czułam! Na szczęście jestem juz w domu, wyciągnęłam kopytka i włączę moich ukochanych Przyjaciół. W szufladzie kuszą mnie chrupki śmierdziuchy Cheetosy i nie wiem czy sięgnąć po nie czy nie [emoji16]

Nadrobiłam choć z moją koncentracją dziś średnio [emoji16]
Gratuluje dziewczyny dzisiejszych wizyt i gratuluje pierwszych ruchów! Boże bbubbka jak ja Ci zazdroszczę! Codziennie głaszcze sie po brzuszku (ktory mały juz nie jest) i czekam aż wreszcie poczuje te rybki w brzuchu [emoji16] Ale dziś dopiero 13+0, jeszcze musze poczekać :)
Z dobrych wieści, mąż odebrał moje wyniki z badań prenatalnych, łącznie z Pappa, przeziernosc wynosi 1,84 wiec chyba wszystko w porządku. Termin zmienił mi się na 15.01 :) Ciekawe czy znow sie nie zmieni w czwartek, ale ogolnie i tak we wszystkich aplikacjach mam ustawione 15.01 i tego sie trzymam także Dreams, możesz zmienic :) Druga dobra wiadomosc - z tesciowa na razie ok, choć oschle, ale widziała moj dzisiejszy stan i przejawiła zainteresowanie i czułość.
Co do mojego stanu i zarazem tych złych wiadomości - czuje sie okrutnie dzis! Ciśnienie 90/50, gorące poty, zawroty głowy i trzęsienie rak - masakra! Tak fatalnie jeszcze od początku ciazy sie nie czułam! Na szczęście jestem juz w domu, wyciągnęłam kopytka i włączę moich ukochanych Przyjaciół. W szufladzie kuszą mnie chrupki śmierdziuchy Cheetosy i nie wiem czy sięgnąć po nie czy nie [emoji16]

Mam nadzieję, że z teściową relacja się poprawi.
A na niskie ciśnienie coś możesz poradzić? Wziąć / wypić?

Ja z radości po usg skoczyłam do polskiego sklepu po pączka... nie mogłam się powstrzymać, choć ogólnie fanką słodyczy nie jestem.
A cheetosy też bym sobie zjadła, nie jadłam ich wieki! [emoji6]

A teraz chyba pójdę spać, bo stres przedwizytowy mnie wykończył.

dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Ja jeszcze wróce do tych kleszczy w każdym artykule co innego: raz lubia to raz lubia tamto( 1 arytkul mowi ze iglaki nie inny ze wręcz przeciwnie), w tym roku już nie zdarze ale chyba w następnym wytne wszystko w pien i kostke wylozę nawet swój zywoplot z tuji!!!

Mam nadzieję, że z teściową relacja się poprawi.
A na niskie ciśnienie coś możesz poradzić? Wziąć / wypić?

Ja z radości po usg skoczyłam do polskiego sklepu po pączka... nie mogłam się powstrzymać, choć ogólnie fanką słodyczy nie jestem.
A cheetosy też bym sobie zjadła, nie jadłam ich wieki! [emoji6]

A teraz chyba pójdę spać, bo stres przedwizytowy mnie wykończył.

Powiem szczerze, że recepty na niskie ciśnienie nie mam. Mozna wypić kawe ale ona mi przez gardło nie przejdzie, dużo wody trzeba pić, staram się ale na taka pogodę jak dzis niestety ta woda nie pomaga.
No i zeżarłam (i to dosłownie) całą paczkę cheetosow! Lata ich nie jadłam i tak mi smakowały ze nagle sie zorientowałam ze paczka pusta! Jak to dobrze ze takie paści jem bardzo rzadko [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ruchy czułam jakby mi motyl po pachwinie latał.
Tydzień temu też poczułam to samo, ale chyba to za wcześnie było na ruchy, chociaż wydaje mi się, że to jednak to :)

reklama
Ja też niby czułam coś takiego... Ale stwierdziłam, że to chyba nie ruchy chociaż to dziś 15t1d
No nie wiem, czekam na kopniaczka [emoji3] bo w pierwszej ciąży ruchy czułam w 19 tc

Do góry