reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Witajcie dziewczyny, nawet nie próbuje nadrobić prawie 20 stron... szalejecie! [emoji6]

Dziewczyny, powodzenia na wizytach!
Moja dopiero popołudniu, i stres mam ogromny, jakieś złe przeczucia mnie nachodzą, bo nie zauważam w ciele żadnych zmian i czuję się normalnie [emoji20]
Oprócz strasznego kłucia po 11km górskiego spaceru i mega mdłości w samochodzie - pomimo wielkiego zmęczenia musiałam prowadzić inaczej by było zatrzymywanie na poboczach.
Kejka będzie dobrze ciesz się że Cię objawy nie męczą

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Ja spalam, dalej plamie, tylko na papierze ale jednak...cały dobry humor mi siadl

@bbubbka cudownie! Świetne wieści z wizyty! [emoji846]

@dreamscometrue wiem, powinnam być wdzięczna, że nic mi nie dolega.

Ty za to bądź cierpliwa, choć domyślam się, że te plamienia są strasznie wykańczające psychicznie. I to że tylko na papierze to dobry znak - mam nadzieję, że to końcówka i krwiak zanika!

@bbubbka cudownie! Świetne wieści z wizyty! [emoji846]

@dreamscometrue wiem, powinnam być wdzięczna, że nic mi nie dolega.

Ty za to bądź cierpliwa, choć domyślam się, że te plamienia są strasznie wykańczające psychicznie. I to że tylko na papierze to dobry znak - mam nadzieję, że to końcówka i krwiak zanika!
Nie wiem, bo dwa dwa dni nic nie było...

dreams może jak plamienia mina to polez jeszcze pare dni tak na wszelki wypadek, wiem ze jest to uciążliwe ale może gospodarka hormonalna musi się ustabilizować.

dziewczyny na wizytach trzymam kciuki.

ja po swojej dwojce mam niewiele bo większość rozdlam po rodzinie i znajomych.

Dziewczyny nie boicie się kleszczy? ciagle pisza ze jest ich epidemia nawet na trawnikach. my mamy duzy ogrod i jak pisałam sa w nim miejsca zakrzaczone, nie nadazam tam pielic i niestety chwasty tez sa. przed chwila przeczytałam artykul na ecie ze mama wyciagnela z ciala corki 150 kleszczy!!!!!!!:szok::growl: te cholerstwo jest wszędzie. czy w swoich ogródkach stosujecie cos przeciw nim? my lubimy taki styl rustykalny dużo drzew owocowych krzaków, grządki tak swojsko w centrum miasta, nasza odskocznia ale jak pomysle......

reklama
dreams może jak plamienia mina to polez jeszcze pare dni tak na wszelki wypadek, wiem ze jest to uciążliwe ale może gospodarka hormonalna musi się ustabilizować.

dziewczyny na wizytach trzymam kciuki.

ja po swojej dwojce mam niewiele bo większość rozdlam po rodzinie i znajomych.

Dziewczyny nie boicie się kleszczy? ciagle pisza ze jest ich epidemia nawet na trawnikach. my mamy duzy ogrod i jak pisałam sa w nim miejsca zakrzaczone, nie nadazam tam pielic i niestety chwasty tez sa. przed chwila przeczytałam artykul na ecie ze mama wyciagnela z ciala corki 150 kleszczy!!!!!!!:szok::growl: te cholerstwo jest wszędzie. czy w swoich ogródkach stosujecie cos przeciw nim? my lubimy taki styl rustykalny dużo drzew owocowych krzaków, grządki tak swojsko w centrum miasta, nasza odskocznia ale jak pomysle......

Ja się panicznie boję kleszczy, mam w ogródku 4 tuje i sama trawę. O te tuje i tak mi spędzają sen , powiek.

Do góry