reklama
lisianna91
Aktywna w BB
lisianna91 myślę że spokojnie zapisz się do GP i bez problemu dostaniesz chorobowe ale mów że póki co psychicznie nie dajesz rady jesteś wykończona, boisz się o ciążę wszystko Cie boli. Ja też jestem w UK i nie było problemu , mam koleżanki które też dostały od pierwszych tygodni. Też się wybieram na prywatne USG, powiedz MI w którym poszłaś tygodniu ? kiedy mialas ostatnią miesiączkę?
Na USG nie było zaskoczenia, pani powiedziała że to koniec 6 tygodnia, więc tak jak przewidywałam. Było widać pulsujące serce i wszystko w normie. Ostatnią miesiączkę miałam 30.03.
Kate.0oo
Fanka BB :)
Ja się niestety z wami żegnam. Życzę wam cudownego czasu pozostałego do porodu i zdrowych bobasów [emoji8]
Moja beta dziś 3371 wiec już nie ma szans na dobre zakończenie.
Dziękuje za wspólnie spędzony czas
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
StycznioweSzczescie
Zaciekawiona BB
Na USG nie było zaskoczenia, pani powiedziała że to koniec 6 tygodnia, więc tak jak przewidywałam. Było widać pulsujące serce i wszystko w normie. Ostatnią miesiączkę miałam 30.03.
a no to troszkę starsza ciaza ,ja miałam 11.04 ostatnią , to się wybiorę za półtora tygodnia Bardzo chciałabym usłyszeć serduszko ... ze wszystko ok..
marta64
Ja się niestety z wami żegnam. Życzę wam cudownego czasu pozostałego do porodu i zdrowych bobasów [emoji8]
Kate, przykro mi :*
@Kate.0oo tak mi przykro kochana...
@Zancia8906 piękna kreseczka Więc alno powtórz bete albo poczekaj z tydzień i umów się na pierwszą wizytę
Ja też bety w ogóle nie robiłam, dwa tygodnie po teście poszłam do lekarza i było już wszystko pięknie widać
@Zancia8906 piękna kreseczka Więc alno powtórz bete albo poczekaj z tydzień i umów się na pierwszą wizytę
Ja też bety w ogóle nie robiłam, dwa tygodnie po teście poszłam do lekarza i było już wszystko pięknie widać
bbubbka
Kate kciuki zaciśnięte !!
Żancia ewidentnie wskazuje na ciazy moze powtórzysz betę ? I zapisz sie do lekarza
Marta to dużo wcześniej urodziłaś ! Ja marze zeby to był jednak styczeń
Lisania gratuluje
Żancia ewidentnie wskazuje na ciazy moze powtórzysz betę ? I zapisz sie do lekarza
Marta to dużo wcześniej urodziłaś ! Ja marze zeby to był jednak styczeń
Lisania gratuluje
reklama
Zancia8906
Zaciekawiona BB
Dziekuje dziewczynki za otuchę :* Tak zrobie bete w poniedzialek a jak nie to sie umowie za tydzien na wizyte do ginekologa, nawet dzis sie obudzialam z mlosciami moim glupim zdaniem cos musi byc !!
Kate trzymaj sie :*
Kate trzymaj sie :*