reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Pokazuj testa porownamy z poprzednim.
Witam nowe dziewczyny [emoji3]
Duzo nas tutaj zimny kwiecien zrobił swoje [emoji6]
Ja od kilku dni codziennie rano.witam.sie z wc.... pozniej caly czas mam mdlosci, lepiej jest popoludniu ale to tak od 17-18 do 20 zasypiam z mdlosciami i budze.sie z mdlosciami... dobrze ze sa, ale hak pomysle ze dzisiaj wchodze fopoero w 8tc a mdlosci sąśrednio do 12-13tc to kurka neszcze jakies 5tygodni.... no cóż dla maluszka dam rade.
Wczoraj wpadłam na głupi pomysł bo przypomniala mi się wróżba obrączkowa i wyszła mi 3dzieci 2chłopców i dziewczynka oby się wróżba spełniła, marzy mi się taka mała Królewna [emoji172][emoji173]

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@Nina25 wiem co czujesz, ja czuję to samo.. Od rano do wieczora, cały dzień, nieważne co zjem i czy w ogóle zjem, a od czasu do czasu jeszcze do kibelka latam, pogadać sobie, bleeee. Ja już normalnie nie wiem jak z tym walczyć i co jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca :/

18618537_1541828029192058_43895163_o.jpg

Załączniki

• 18618537_1541828029192058_43895163_o.jpg
    18618537_1541828029192058_43895163_o.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 403
Pokazuj testa porownamy z poprzednim.
Witam nowe dziewczyny [emoji3]
Duzo nas tutaj zimny kwiecien zrobił swoje [emoji6]
Ja od kilku dni codziennie rano.witam.sie z wc.... pozniej caly czas mam mdlosci, lepiej jest popoludniu ale to tak od 17-18 do 20 zasypiam z mdlosciami i budze.sie z mdlosciami... dobrze ze sa, ale hak pomysle ze dzisiaj wchodze fopoero w 8tc a mdlosci sąśrednio do 12-13tc to kurka neszcze jakies 5tygodni.... no cóż dla maluszka dam rade.
Wczoraj wpadłam na głupi pomysł bo przypomniala mi się wróżba obrączkowa i wyszła mi 3dzieci 2chłopców i dziewczynka oby się wróżba spełniła, marzy mi się taka mała Królewna [emoji172][emoji173]

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Wlasnie dodalam.

Aaaa nawet nie wiecie co ja czuje :( noo wczoraj powiniej byc ten pier okres , dzis specjalnie pojechalam kupic test z rana !!! mysle no z bety dupa a tu dwie krechy ja nie wiem !!

Zancia8906 dokładnie może zrobić jeszcze raz betę, to wygląda na ciążę jak nic, piękna kreska. Ja też tylko testy robilam bez bety ale ciągle myślę że jestem w ciąży :) zresztą w UK jak zapytałam o betę tO Mi polozna odmówiła , wg nich jest test pozytywny to jest ciąża. Więc mam nadzieję że jesteśmy w ciazy :)

reklama
Zancia8906 dokładnie może zrobić jeszcze raz betę, to wygląda na ciążę jak nic, piękna kreska. Ja też tylko testy robilam bez bety ale ciągle myślę że jestem w ciąży :) zresztą w UK jak zapytałam o betę tO Mi polozna odmówiła , wg nich jest test pozytywny to jest ciąża. Więc mam nadzieję że jesteśmy w ciazy :)
no w pierwszej ciazy noie bylam nawet na becie i zrobial test o ciaza i tak bylo,teraz poszlam bo mialam plamienie jeden dzien a testy cosraz mocniejsze z bety wyszlo ze dupa!!

Do góry