reklama
szarotka27
Fanka BB :)
Ciąża to super reset dla naszego organizmu. Mojego znajomego siostra z ciężkim AZS, po ciąży... wyzdrowiala, problem już nie wrocil, dziecko też zdrowe
Ja jadłam 2 jajka na miękko codziennie, takie miałam parcie na jaja uspokój męża, są wegetarianki i weganki i rodzą zdrowe dzieci. Mięso nie jest niezbędne. Ważne tylko żeby kontrolować swój stan zdrowia
Liczę, że i u mnie skaza nie wróci :-) Dziękuję za wsparcie, muszę jakoś go ogarnąć bo on i mój tata mają jakąś fobię jedzenia. Poszaleli
Ja przed ciążą kontrolowałam się co jakiś czas i było OK, więc mam nadzieję, że teraz też będzie :-)
Słuchajcie, ja idąc do gin byłam przygotowana, że może być podwójne szczęście bo moja babcia jest bliźniaczką i u nas w rodzinie są w tej chwili 3 parki bliźniaków, najmłodsze mają 8 lat, najstarsze 78, ale u mnie ciąża pojedyncza :-)
xssenia
Ja tez dzisiaj mam kryzys.. Ale w pracy jestem do 17 musze jakos wytrzymacJa mam dzisiaj wstręt do jedzenia ...
Zmuszam się żeby zjeść cokolwiek
Na nic nie mam ochoty
Blizniaki tez sa super:-)
Ciekawe co sie chowa u mnie w brzuchu :-) :-) :-)
Lake882
Ja tez dzisiaj mam kryzys.. Ale w pracy jestem do 17 musze jakos wytrzymac
Blizniaki tez sa super:-)
Ciekawe co sie chowa u mnie w brzuchu :-) :-) :-)
mam dzisiaj naprawdę zły dzień, dodatkowo zrodziło się jakieś głupie uczucie ... lęk czy wszystko jest ok,
Zancia8906
Zaciekawiona BB
Gratuluje wszystkim dobrych wiesci :* Ciesze,sie waszym szcezsciem mysle ze ja tez sie bede jutro cieszyc bo dzis to ja placze
To już drugie tutaj bliźniaki? Dobrze kojarzę?
Chyba tak
Lekarz stwierdzil ze mam nadzerek czy to cos zlego ? Bo z trgo wszystkiego nie zapytalam
Ale serduszek nie ma a myslalan ze beda
Kate.0oo
Niby żeby test wyszedl pozytywny to musi być min. 25 beta (większość testów jest tej czułości), to może sobie przyjmij że 29 kwietnia miałaś to minimum czyli 25 i wylicz w kalkulatorze
Przyjęłam tak i wzrost jest na poziomie 68% wiec ledwo się łapie. Jeżeli była beta deczko wtedy wyższa to jest źle. Dzwoniłam już do lekarki i ona powiedziała, że to zbyt mizerny według niej wynik. Na początku beta mocno zasuwa i przeważnie wynik się podwaja. Mam powtórzyć jutro jak przyrost będzie poniżej 66% to w niedziele mam stawić się do niej na oddział. Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
kingaa25
Chyba tak
Lekarz stwierdzil ze mam nadzerek czy to cos zlego ? Bo z trgo wszystkiego nie zapytalam
Ale serduszek nie ma a myslalan ze beda
Nadzerka? tez mam, i to nic groznego. Dzisiaj pytalam.
Niestety, mam tez torbiel wielkosci 4cm na lewym jajniku. ;(
mamaincogito
Przyjęłam tak i wzrost jest na poziomie 68% wiec ledwo się łapie. Jeżeli była beta deczko wtedy wyższa to jest źle. Dzwoniłam już do lekarki i ona powiedziała, że to zbyt mizerny według niej wynik. Na początku beta mocno zasuwa i przeważnie wynik się podwaja. Mam powtórzyć jutro jak przyrost będzie poniżej 66% to w niedziele mam stawić się do niej na oddział. Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
Jest nadzieja, powtórz w tym samym laboratorium. Trzymam kciuki :*
U mnie wzrost jest na poziomie 81,5%. Ale jak robiłam w 24 i 26 DC to wzrost był prawie 500%. To tempo chyba później trochę spada też... Czy nie?
reklama
Kate.0oo