reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Wiem doskonale jak to jest ☺ ja też musiałam się skupić żeby zapytać o wszystko co chciałam bo jak zobaczyłam na usg i usłyszałam serduszko to całkowicie się rozstroiłam :-D

Ja serduszka jeszcze nie slyszalam bo mowil ze ciaza mlodsza (6t2d) :) na zdjeciu usg pisze 5t2d i termin niby na 16.01 :)
Ale bylam w szoku jak powiedzial gratulacje zostanie pani mama ale nie jednego a dwojki no szok :o ale kazal mi dwa razy dziennie brac kwas foliowy gdzie w ulotce pisze 1
Ale moglam sie spodziewac bo mam brata blizniaka ale myslalam ze pojdzie pokolenie dalej ale jednak nie
Ale w sumie to dwojka na raz wychowana :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, myślę, że właśnie poroniłam. Krwawiłam od rana. Ok 18 rozbolały mnie okrutnie plecy. Pół godziny temu wyleciało. Nie mam zadnego krwotoku ani nic takiego. Mam pytanie do doświadczonych mam w tej przykrej sprawie - czy powinnam jechać na IP czy poczekać na jutrzejszą umowioną wizytę do mijego lekarza?
P.s. jakoś dziwnie spokojna jestem, czy to normalne?

Melduje sie po wizycie. Wszystko jest dobrze. Z om wychodzi 6t4d a z usg wyszlo 7t4d. Zarodek ma 9 mm. Bylo serduszko ale moj gin nie praktykuje sluchania na takim wczesnym etapie. Termin na 6.01. Dostalam luteine na wrazie czego i witaminy mama dha (podobno lagodza mdlosci).

Aga-agi bardzo mi przykro :-(

Kate.0oo trzymam kciuki zeby beta ladnie rosla.

Wszystkim gratuluje udanych wizyt! No i mamy juz drugie blizniaki na forum :-) az sie balam isc na wizyte czy u mnie bedzie jedno :p

Ania powodzenia na wizycie

Kasia witaj ;)

Mamaincognito mój maz na pierwszym usg tez sie popłakał... ale nie chciał sie do tego przyznać ;)

Kate kciuki nadal zaciśnięte ;*

Xssenia ja sie nie muszę martwić o zwolnienie bo jestem na macierzyńskim...

Kwas super gratuluje ;)

Ania gratuluje podwójnego szczęścia [emoji7][emoji7]

Agi ja nie ronilam w taki sposób wiec nie pomogę. Ale pojechalibym na IP.
Jesteś w szoku z tad ten spokój. Przykro mi ;(

Mania dobre wieści ;) widzisz mój lekarz tez nie słucha serduszka, ale to widać jak kropka pulsuje ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Melduje sie po wizycie. Wszystko jest dobrze. Z om wychodzi 6t4d a z usg wyszlo 7t4d. Zarodek ma 9 mm. Bylo serduszko ale moj gin nie praktykuje sluchania na takim wczesnym etapie. Termin na 6.01. Dostalam luteine na wrazie czego i witaminy mama dha (podobno lagodza mdlosci).

Aga-agi bardzo mi przykro :-(

Kate.0oo trzymam kciuki zeby beta ladnie rosla.

Wszystkim gratuluje udanych wizyt! No i mamy juz drugie blizniaki na forum :-) az sie balam isc na wizyte czy u mnie bedzie jedno :p
Ja tez mam na 6 z usg a na 5 z om :-)

Kochane, myślę, że właśnie poroniłam. Krwawiłam od rana. Ok 18 rozbolały mnie okrutnie plecy. Pół godziny temu wyleciało. Nie mam zadnego krwotoku ani nic takiego. Mam pytanie do doświadczonych mam w tej przykrej sprawie - czy powinnam jechać na IP czy poczekać na jutrzejszą umowioną wizytę do mijego lekarza?
Kochana bardzo mi przykro [emoji25]ja poronilam wczoraj samoistnie w szpitalu i wrocilam do domu:( lekarz powiedzial ze ciaza na wczesnym etapie jajeczka juz nie ma a ja krwawie jak przy miesiaczce wiec sama sie oczyszczam ale oczywiscie zaproponowal mi skrobanie tylko po co jak sam powiedzial ... I dofal ze jezeli za tydzien na wizycie kontrolnej u lekarza okaze sie ze nie oczyscilam sie sama zawsze moge wrócić do szpitala na skrobanie ..dodam juz dwa razy to przechodzilam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ania199 to faktycznie szczęście podwójne ze i u Was trafiły się bliźniaki bo podobno to co dwa pokolenia się zdążą ( tak słyszałam, nie wiem na ile w tym prawdy) ☺

@monia090 czasami też zależy od sprzętu ☺ najważniejsze że serduszko było ☺

@aga_agi współczuję :( Bardzo mi przykro

Bardzo mi przykro [emoji24]ja bym jechała do szpitala. By sprawdzili czy wszystko się oczyściło to jest bardzo ważne. Jestem z tobą myślami [emoji8]

reklama
Do góry