Kate.0oo
Fanka BB :)
Mam wynik bety 3085. Jak na pozytywny test 29 kwietnia to chyba coś nisko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć kobietki!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, fasolki i gratuluję nowym forumowiczkom i tym świeżo po wizytach :-)
Ja wróciłam właśnie do domu i mimo, że jestem na swoim to chyba muszę przystopować... czuję się dziś kiepsko. Nie mogę za bardzo nic zjeść bo mnie mdli i jem trochę na siłę. Najgorsze jest to, że odrzuciło mnie od mięsa. Trochę się obawiam, że nie dostarczam tego co potrzeba mojej fasoli... I też jak część z Was mam ucisk na pęcherz... a piersi to mnie tak bolą, że... masssakra.
Mi lekarz nic nie zakazał. Wspomniał tylko o warzywach i tłustszym mięsie i o owocach. Co do tych malin. Tak jak już dziewczyny pisały- nie może herbat, wywarów itp. na liściach malin, same maliny czy soki- nie ma przeciwwskazań. Ja po prostu sama mniej więcej sobie pewnych rzeczy zakazałam- raczej tych logicznych typu surowe mięso, sery pleśniowe czy jajka :-)
Ja mieszkam pod Warszawą i płaciłam za betę 35 zł.
Mam wynik bety 3085. Jak na pozytywny test 29 kwietnia to chyba coś nisko
My idziemy równo jakos prawda? Tzn. om 1.04 u mnie. Ja wczoraj ponad 25 tys beta. Ale wg moich norm to Twoja wartość mieści się w 5-6 tygodniu, więc może młodsza ciąża po prostu? Masz normy na wyniku?
A wcześniej robiłaś betę? Tak żeby sprawdzić w kalkulatorze czy dobrze rośnie?
Pojedynczy wynik o niczym.nie świadczy, trzeba powtorzyc za 48godz i sprawdzic przyrost.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Nie martw się tym mięsem, też nie jem. W pierwszej ciąży nie jadłam mięsa do końca 6 miesiąca, za to pochlanialam jaja i te ponoć rekompensowały bialka, które są w mięsie. Teraz nie jem nawet jaj :/ ale mój lekarz mówi, że dopóki moje wyniki są ok to wszystko jest dobrze. Dziecko bierze od nas to czego potrzebuje, więc dlatego tak często się robi morfologię bo jak u nas zaczyna czegoś brakować to wtedy trzeba to uzupełniać. I tego się trzymam