xssenia
Fanka BB :)
Kate wazny jest przyrost po 48h. Sprawdz sobie jak bedziesz miec 2 wyniki w kalkulatorze betahcg nie sugeruj sie normami, bo to jest różne u kazdej z nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kate wazny jest przyrost po 48h. Sprawdz sobie jak bedziesz miec 2 wyniki w kalkulatorze betahcg nie sugeruj sie normami, bo to jest różne u kazdej z nas
Dziękuję Ci! Bo już nawet mąż mnie opierdziela, że za mało jem... Ostatnie 3 tygodnie tylko mięcho... Teraz mnie totalnie odrzuciło od kilku dni. Za to jem nabiał, warzywa i owoce, jajka też, ale nie codziennie choć w porównaniu do tego co było przed ciążą gdzie jajka jadłam sporadycznie ze względu na skazę białkową to teraz jem ich więcej i co lepsza- skaza zniknęła. Pani doktor powiedziała, że ciąża to taka reakcja w organizmie, że alergie potrafią zanikać. I w moim przypadku w kwestii jaj tak się stało :-)
@kingaa25 ja wyczytałam, że nie można pić zielonej herbaty i odstawiłam, podobno zaburza wchłanianie kwasu foliowego, a też piłam jej dużo.
dziewczyny u mnie lekarz powiedzial ze beda blizniaki ale nie bylo slychac serca a to 6t2d ale powiedzial ze ciaza mlodsza i 31 znowu na wizyte :d
To już drugie tutaj bliźniaki? Dobrze kojarzę?dziewczyny u mnie lekarz powiedzial ze beda blizniaki ale nie bylo slychac serca a to 6t2d ale powiedzial ze ciaza mlodsza i 31 znowu na wizyte :d
dziewczyny u mnie lekarz powiedzial ze beda blizniaki ale nie bylo slychac serca a to 6t2d ale powiedzial ze ciaza mlodsza i 31 znowu na wizyte :d