reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
No to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.Nadzerka? tez mam, i to nic groznego. Dzisiaj pytalam.
Niestety, mam tez torbiel wielkosci 4cm na lewym jajniku. ;(
kingaa25
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze tak bedzie .No to mamy tak samo. Też mam torbiel 4cm na lewym jajniku. Podobno do 16 tyg może się wchłonac.
Pani doktor mnie uspokoila. Chociaz wspomniala tez cos o operacji w 2 trymestrze jezeli sie nie wchlonie. Niezbyt fajna wizja... No ale nic, jestem dobrej mysli.
Kate.0oo
Jest nadzieja, powtórz w tym samym laboratorium. Trzymam kciuki :*
U mnie wzrost jest na poziomie 81,5%. Ale jak robiłam w 24 i 26 DC to wzrost był prawie 500%. To tempo chyba później trochę spada też... Czy nie?
Tak potem spada ale to ponoć dopiero między 8-10 tygodniem. Wtedy nawet już nie zalecają robić bety [emoji4]
A jesli na
Tak nadzerka to nic strasznego ☺ też niestety mam. jednak na tak wczesnym etapie ciąży raczej nic z tym nie robią. Moja pani dr jeszcze wspomniała ze przy nadzerce mogą wystąpić plamienia.
A czytalam ze po porodzie ona zanika czy mozna jakos ja wyleczyc ?
Moja pani dr powiedziała ze nie ☺ i ze mam się nie martwić ☺ wiec Ty też nie musisz się obawiać ☺ pamiętaj tylko żeby zapytać lekarza na następnej wizycie co i jak to porównamy opinie i zalecenia naszych lekarzy ☺
Za dwa tygodnie bede niecale to zapytam bo dzis bylam w takin szoku ze glowa mala
reklama
Lake882
Wiem doskonale jak to jest ☺ ja też musiałam się skupić żeby zapytać o wszystko co chciałam bo jak zobaczyłam na usg i usłyszałam serduszko to całkowicie się rozstroiłamZa dwa tygodnie bede niecale to zapytam bo dzis bylam w takin szoku ze glowa mala