reklama
Sprawdz na kalkulatorzeDziewczyny mam wynik drugiej bety. Pierwszy 17570 drugi po 4 dniach 42260. Jak myślicie nie za niska? czy przy tych poziomach już się dokładnie nie podwaja?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
B
bb nieznajomy
Gość
Ale masz fajny pasek! Też chcę taki podobno między 6-8 tygodniem pierwsza wizyta, jeśli nic złego się nie dzieje, ale mamy doświadczone pewnie wiedzą lepiej. Ja dziś rozpoczęłam 6 tydz - według kalkulatora ciążowego, idę na wizytę, ponieważ miewam lekkie plamienia, no i mam tylko jeden jajowód.Mam takie pytanie, kiedy najlepiej zgłosić się do lekarza na pierwszą wizytę? W teście wyszły mi dwie kreski, a @ się spóźnia 3 dni.
Lake882
Fanka BB :)
Mam takie pytanie, kiedy najlepiej zgłosić się do lekarza na pierwszą wizytę? W teście wyszły mi dwie kreski, a @ się spóźnia 3 dni.
Chyba jak się skończy 6 tydzień ciąży to można iść, wcześniej nie ma sensu ☺
Kate.0oo
Witaj [emoji5] i cichutko gratuluje! [emoji173]️[emoji173]️Puk puk mozna? licze na to ze do was dolacze oficjalnie juz niedlugo dzis 25dc i betka 26mlU/ml, mam nadzieje ze kropek bedzie dzielnie walczyl o siebie i przyrost betki bedzie piekny trzymajcie kciuki
Daj znać po wizycie czy wszystko okAle masz fajny pasek! Też chcę taki podobno między 6-8 tygodniem pierwsza wizyta, jeśli nic złego się nie dzieje, ale mamy doświadczone pewnie wiedzą lepiej. Ja dziś rozpoczęłam 6 tydz - według kalkulatora ciążowego, idę na wizytę, ponieważ miewam lekkie plamienia, no i mam tylko jeden jajowód.
Mnie dziś strasznie brzuch boli. Ehh pogoda nawet ładna się zrobiła myślałam, że pójdę z dziewczynkami na dwór ale tak mnie właśnie boli, że zwątpiłam czy to rozsądne znosić mi wózek z dzieckiem z trzeciego piętra [emoji20]
Sprawdzałam za niski, ale ponoć przy tych wartościach już równo nie przyrasta.Sprawdz na kalkulatorze
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
aaniaa1983
Aktywna w BB
Witam wszystkie mamusie, obecne jak i te przyszłe które po raz pierwszy doświadczą tego cudownego daru jakim jest macierzyństwo. Może nie zawsze jest kolorowo ale każdy nasz wysiłek zostanie potem odwzajemniony pięknym uśmiechem naszej pociechy.
Jestem mamą 2 dzieciaczków i właśnie nie dawno dowiedzieliśmy się z mężem iż los obdarują nas jeszcze jednym skarbem. Nie ukrywam iż zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci ale mimo iż mam już 2, mam też niezbyt sympatyczną przypadł mianowicie (mdłości). Może któraś mamusia poradzi jak można by je złagodzić bo przyznam szczerze we wcześniejszych ciążach było wszystko ok. Dodam tylko iż to nie są tylko poranne mdłości, mdli mnie praktycznie od rana do wieczora co utrudnia mi normalne funkcjonowanie.
Jestem mamą 2 dzieciaczków i właśnie nie dawno dowiedzieliśmy się z mężem iż los obdarują nas jeszcze jednym skarbem. Nie ukrywam iż zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci ale mimo iż mam już 2, mam też niezbyt sympatyczną przypadł mianowicie (mdłości). Może któraś mamusia poradzi jak można by je złagodzić bo przyznam szczerze we wcześniejszych ciążach było wszystko ok. Dodam tylko iż to nie są tylko poranne mdłości, mdli mnie praktycznie od rana do wieczora co utrudnia mi normalne funkcjonowanie.
aaniaa1983
Aktywna w BB
Dodam jeszcze iż również zostanę mamusią w styczniu 2018 :-) Już nie mogę się doczekać, oby tylko te mdłości ustały!
michasia30
reklama
aaniaa1983
Aktywna w BB