reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Monia123 a to jest Twoja pierwsza ciąża? moja to już 3, wcześniej nie miałam żadnych mdłości szczerze praktycznie nic mi nie dolegało ale teraz właśnie te mdłości od rana do wieczora. Na pewno spróbuję z imbirem bo będę chwytać się wszystkiego aby tylko było lepiej.
Tak, to moja pierwsza :)

reklama
@aaniaa gratulacje :) w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super :)
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość ;)
@Parkolka witaj i gartki :)

Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...

@aaniaa gratulacje :) w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super :)
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość ;)
@Parkolka witaj i gartki :)

Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...

Grunt, że da się to wyregulować :) nie załamuj się! Dasz radę. Dla malucha warto [emoji8]

Witam nową mamusię i gratuluję!

Witam Was serdecznie :)
Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie :)
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ;)) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa :)
Pozdrawiam!

Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie :)
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ;)) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa :)
Pozdrawiam!
Gratuluję! :)

Witam ! No u mnie sytuacja ciut inna niż u Was. Karmię piersią więc okresem się nie przejmowałam. No i kręci mi się w głowie ,mam apetyt coś nie tak. Lecę po test. Słabiutki. Hmm chyba negatywny ale potwierdzę za kilka dni drugim. Zrobiłam 3maja i ewidentnie dwie krechy. Wtedy panika, cholera który to tydzień i szybko prywatnie do gina a tu dopiero pęcherzyk także jakiś 4tc może już 5..;) ciekawe kiedy termin będzie;) pozdrawiam grudniowe i styczniowe mamusię;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozdrawiam!

Gratuluję, ale nas już dużo [emoji3]

@Torunianka witaj i tobie też gratuluje! [emoji6]

reklama
Parkolka gratuluje ;)

Monia chciałabyś rodzic w urodziny ?? ;)

Kass gratuluje ;€

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry