Tak, to moja pierwszaMonia123 a to jest Twoja pierwsza ciąża? moja to już 3, wcześniej nie miałam żadnych mdłości szczerze praktycznie nic mi nie dolegało ale teraz właśnie te mdłości od rana do wieczora. Na pewno spróbuję z imbirem bo będę chwytać się wszystkiego aby tylko było lepiej.
reklama
aga_agi
Fanka BB :)
@aaniaa gratulacje w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość
@Parkolka witaj i gartki
Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...
@monia super
@michasia mam to samo 4 do 5 razy potrafię odwiedzać wc. W pierwszej ciąży też tak miałam, ale to akurat dobra przypadłość
@Parkolka witaj i gartki
Dziewczyny jednak nietolerancja glukozy mnie nie odpuszcza, trzymajcie kciuki bo to ciężka walka. Planowałam chodzić do końca roku szkolnego do pracy ale chyba się nie uda, potrzebuję diety i dużo ruchu, a na chwilę obecną tak się nie da. Jestem załamana...
Kate.0oo
@aaniaa gratulacje w pierwszej ciąży mi pomagała herbata z odrobiną imbiru właśnie.
@monia super
@Parkolka witaj i gartki
Grunt, że da się to wyregulować nie załamuj się! Dasz radę. Dla malucha warto [emoji8]
Witam nową mamusię i gratuluję!
aaniaa1983
Aktywna w BB
gratuluję! :-)Tak, to moja pierwsza
kass.es
Witam Was serdecznie
Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa
Pozdrawiam!
Postanowiłam dołączyć do grona szczęśliwych przyszłych mam, gdyż to samo szczęście czeka i mnie
Termin u gin. dopiero przede mną (25.05), ale dwie kreski na teście.... a w zasadzie na testach (kilku ) za każdym razem były coraz mocniejsze, a wczorajszy wynik bety wyniósł 420, zatem nieśmiało mogę mówić o sobie przyszła mama - wg moich wyliczeń - styczniowa
Pozdrawiam!
Gratuluję!Witam Was serdecznie
Pozdrawiam!
Torunianka93
Witam ! No u mnie sytuacja ciut inna niż u Was. Karmię piersią więc okresem się nie przejmowałam. No i kręci mi się w głowie ,mam apetyt coś nie tak. Lecę po test. Słabiutki. Hmm chyba negatywny ale potwierdzę za kilka dni drugim. Zrobiłam 3maja i ewidentnie dwie krechy. Wtedy panika, cholera który to tydzień i szybko prywatnie do gina a tu dopiero pęcherzyk także jakiś 4tc może już 5.. ciekawe kiedy termin będzie pozdrawiam grudniowe i styczniowe mamusię
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Kate.0oo
Witam Was serdecznie
Pozdrawiam!
Gratuluję, ale nas już dużo [emoji3]
@Torunianka witaj i tobie też gratuluje! [emoji6]
reklama