aaniaa1983
Aktywna w BB
Dziękuję!!! Za radę również i szybką odpowiedz na pewno spróbuję aby tylko pozbyć się tych mdłości :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!Witam wszystkie mamusie, obecne jak i te przyszłe które po raz pierwszy doświadczą tego cudownego daru jakim jest macierzyństwo. Może nie zawsze jest kolorowo ale każdy nasz wysiłek zostanie potem odwzajemniony pięknym uśmiechem naszej pociechy.
Jestem mamą 2 dzieciaczków i właśnie nie dawno dowiedzieliśmy się z mężem iż los obdarują nas jeszcze jednym skarbem. Nie ukrywam iż zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci ale mimo iż mam już 2, mam też niezbyt sympatyczną przypadł mianowicie (mdłości). Może któraś mamusia poradzi jak można by je złagodzić bo przyznam szczerze we wcześniejszych ciążach było wszystko ok. Dodam tylko iż to nie są tylko poranne mdłości, mdli mnie praktycznie od rana do wieczora co utrudnia mi normalne funkcjonowanie.
Gratuluję mi na mdłości rano najlepiej pomagała czarna gorzka herbata i krakersy lub suchary. W dzień nie pomagało niestety nic [emoji3]Witam wszystkie mamusie, obecne jak i te przyszłe które po raz pierwszy doświadczą tego cudownego daru jakim jest macierzyństwo. Może nie zawsze jest kolorowo ale każdy nasz wysiłek zostanie potem odwzajemniony pięknym uśmiechem naszej pociechy.
Jestem mamą 2 dzieciaczków i właśnie nie dawno dowiedzieliśmy się z mężem iż los obdarują nas jeszcze jednym skarbem. Nie ukrywam iż zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci ale mimo iż mam już 2, mam też niezbyt sympatyczną przypadł mianowicie (mdłości). Może któraś mamusia poradzi jak można by je złagodzić bo przyznam szczerze we wcześniejszych ciążach było wszystko ok. Dodam tylko iż to nie są tylko poranne mdłości, mdli mnie praktycznie od rana do wieczora co utrudnia mi normalne funkcjonowanie.
Super wieści [emoji173]️Byłam dziś u gina - 4 mm szczęścia!!!
Termin z usg mi wychodzi na 29 grudnia
Hehe ja wg kalendarzy mam taką samą datę, ale ja idę na wizytę 24maja pierwszą, narazie beta hcg robiłam[emoji5]Cześć wszystkim!
Udało się Nam zajść w pierwszą ciążę za pierwszym podejściem (chyba pójdę na kolanach do Częstochowy). W piątek byłam u Pani doktor, człowieczka jeszcze nie widać, ale ciąża jest za 2 tygodnie idę na kolejną wizytę i mam nadzieje, że będzie już widać więcej
Termin wyliczony na 8 stycznia przyszłego roku