reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Beta z 9.05 1167 a z 11.05 2528. Wiec przyrasta prawidlowo. Cierplowosc i spokoj. Tyle.zostaje.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Gratulacje :)
W ogole wszyskim gratuluje pozytywnych wyników :)
Ja juz powiedziałam mojej szefowej bo aktualnie jestem na bezpłatnym wychowawczym i nie ukrywam ze od razu będę chciała iść na płatne zwolnienie, wiadomo pieniądze sie przydadzą, ale mi było łatwiej bo moja mama jest moja szefowa [emoji23]

Generalnie mówiliście juz komuś o ciąży czy czekacie jeszcze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz powiedziałam mojej szefowej bo aktualnie jestem na bezpłatnym wychowawczym i nie ukrywam ze od razu będę chciała iść na płatne zwolnienie, wiadomo pieniądze sie przydadzą, ale mi było łatwiej bo moja mama jest moja szefowa [emoji23]

W pracy musialam powiedZieć,wiec sie rozniesie :-) rodzice,tescie,rodzenstwo wiedza,powoli czas na przyjaciol. Trzeba byc dobrej mysli :-)

Dziękuję Wam za wsparcie [emoji173][emoji173][emoji173]
Nina z om u mnie 6+3tc a pecherzyk nie spełna 5mm

A betę miałaś robiona, mi sie przypomniało ze jak miałam taka sytuacje to lekarz od razu wysłał mnie na betę i jeszcze tego samego dnia wysyłałam mu mmsa ze zdjęciem wyników i wskaźnik był ok jak na ten tydzień ciąży i bardzo mnie uspokoił, chociaż tydzień do następnej wizyty chodziłam zdołowana na maksa [emoji29] ale wszystko dobrze sie skończyło [emoji173]️

My narazie milczymy... Mam nauczke z listopada ze za wczesnie nie warto...jedynie w pracy musze powiedziec bo jak z dnia na dzien pojde na l4 to bedzie lipa w zespole...

U nas wie najblizsza rodzina i zaprzyjaźnione małżeństwo ☺ na resztę przyjdzie czas w późniejszym terminie.

W pracy wiedzą, bo zwolnienie. Poza tym tylko Wy i mój mąż :) no i w pracy nie wiedzą, że to bliźniaki :D

Dzisiaj robiłam betę, 3 dni po poprzedniej. Tak o dla własnego spokoju, bonie słyszałam serduszek. Wynik 3451... więcej nie robię, jeszcze mnie to przeraża :) w ogóle myślę, że ten przyrost jest za duży nawet na dwoje dzieci... w 3 dni wzrósł o prawie 3000... zaczynam schizować. Ktoś się orientuje w tym?

Hej dziewczyny. Jestem nowa, i cieszę się razem z wami oraz gratuluję , termin na 15.01 .2018 a więc postanowiłam spróbować dzielić się z wami odczuciami. Dwa miesiące temu poronilam samoistnie a dzis znów wracamy do " gry " . Mieszkam w UK, tutaj nie podtrzymują ciąży więc mam duphaston z Polski i mam nadzieję że tym razem się uda...

hchy3e3k1guntsgz.png

reklama
Właśnie wróciłam od nowego gina. Pęcherzyk urósł i ma 8,1mm pojawił się zarys ciałka zółtego. Może będzie dobrze.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

To cudowne wieści, na pewno będzie dobrze! :)

My nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu, nie byłam jeszcze u lekarza wiec nie chce na razie nikomu mówić. Poza tym zamarzyłam sobie by dodatkiem do prezentu na Dzien Mamy było zdjecie Fasolki :) Także przed nami dwa tygodnie milczenia, dlatego nie wyobrażam sobie aby moja szefowa dowiedziała sie pierwsza, przed moja rodzina! Ogólnie licze na to, że bede mogła w ciazy pracować, nie ukrywam że l4 nie koniecznie jest czymś o czym marze (budujemy dom i tymczasowo mieszkamy z moimi teściami - nie narzekam ale nie czuje sie tu na tyle swobodnie by spędzać z nimi całe dnie [emoji16])

Do góry