reklama
Kate.0oo
Fanka BB :)
Ja mam tak samo i też wariuje. Choaciaz dzisiaj to czuje się fatalnie. Ale to nerwy i zmęczenieBiedulka, oby Ci szybko one przeszły!
Ja za to czuje się tak jakbym wcale nie była w ciąży i naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też o nich marzę. Przynajmniej wiedziałabym, że jest Ok.Jak ja Wam.zazdroszczę tych mdłości... ja w poprzrdnich ciążach ledwo chodziłam... ale jakoś dawało to ukojenie... teraz nie mam mdlosci prawie wcale...i jakos mnie to dobija.... czekam zeby sie pojawily...glupio to zabrzmi ale marze o mdlosciach...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratuluje!po wizycie wszystko ok piekna fasola z bijącym serduchem, wizyta za 2 tygodnie bo potem wyjezdzam z corka na turnus nad morze i bylaby dopiero za miesiac a dr chcial z wynikami
Może owu się przesunęła i ciąża jest młodsza. Trzymam kciuki by było OkDziewczyny właśnie wyszłam od lekarza. Nie mógł znaleźć pęcherzyka. W końcu jak go dostrzegł stwierdził, że jest zdecydowanie za mały. I teraz dwie możliwości albo wczesna ciąża albo nic z tego nie będzie. W następny piatek mam się znów pokazać. Trzymajcie micno za nas kciuki.
Trzymam kciuki, ale nie załamuj się. Moja pierwsza ciąża była młodsza, puste jajo płodowe do 8 tc. Serduszko dopiero w 9tc zaczęło bić. Terminy porodu z USG i om różnily się ok 2 tygodni. Urodziłam w terminie podanym na ostatnim USG, czyli tydzień przed terminem z om.
Wiem, że to będzie ciężkie, bo dla mnie te 10 dni czekania między jednym a drugim USG to były najgorsze dni w moim życiu, ale nic straconego jeszcze :* :* :*
Swoją drogą, czy ja nie mogę mieć normalnej ciąży? Takiej co to dziewczyny biegają, aktywnie żyją, podróżują, a nie leżec w domu lub szpitalu i jeździć że spakować a torba od 25 tc :/
U mnie z pierwsza córką też było podejrzenie pustego jaja. A tu już w szpitalu przed czyszczeniem serudcho i zarodek. Był to 10 tc
kass.es
Dziewczyny ja mam wizyte 18 maja to bedzie 44 dc . To nie za pozno ?
Jak narazie sie nic nie dzieje
Ja mam wizytę 25.04 i to bedzie 45 dc, rozmawiałam z lekarzem i powiedział że jezeli tylko nic mi sie nie dzieje, to nie ma potrzeby by wcześniej
kass.es
Ja mam tak samo i też wariuje. Choaciaz dzisiaj to czuje się fatalnie. Ale to nerwy i zmęczenie
Też o nich marzę. Przynajmniej wiedziałabym, że jest Ok.
Też chciałabym chociaz troszke odczuć te mdłości bym mogła miec pewność że wszystko jest w porządku.
Hej. Byłam na usg u doktora który w tamtym tyg. podejrzewał ciąże pozamac. W wtorek był pęcherzyk 2,5mm a dzisiaj jest pęcherzyk 5,1mm, 4t6d. Plamienia są mimo luteiny ale po 2 kropelki. Mam leżeć i nic nie robić...
Tyle tu nowych mamusiek że nie ogarniam już kto co
xssenia
Jak lekarz kaze to trzeba lezec i pachniec :-)Hej. Byłam na usg u doktora który w tamtym tyg. podejrzewał ciąże pozamac. W wtorek był pęcherzyk 2,5mm a dzisiaj jest pęcherzyk 5,1mm, 4t6d. Plamienia są mimo luteiny ale po 2 kropelki. Mam leżeć i nic nie robić...
weroni2018
Zaangażowana w BB
I jestem po wizycie,karta zalozona,kropek jest mega widoczny :-) :-) :-) bardzo sie ciesze,ze wszystko jest w porzadku,jeszcze tydzien tenu pecherzyk byl maly i za nisko usytuowany,a dzis mega pecherz :-) i kropek, a najwspanialsze bylo serduszko,ktore biło,ahhh co to za uczucie.... kolejna wizyta 9czerwca.
reklama
Lake882
Dziewczyny a ja dzisiaj mam taki tryb leżący ze nic nie jestem w stanie zrobić. liczyłam ze przejdzie w ciągu dnia ale nie. co wstanę z łóżka to kręci mi się w głowie a wstaje powoli. dodatkowo chyba zgaga się zbliża małymi krokami ( nigdy wcześniej nie miałam zgagi wiec nie wiem). mam do napisania 7 prac zaliczeniowych do szkoły i co się za to zabieram to zasypiam ☺