reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kurcze, ja też beczę. Wystarczy mi głupia reklama i zaraz mnie wzrusza. Chwilami to aż irytujące. Wczoraj na kręglach mój 5-latek trafił wszystkie- oczywiście łzy mi popłynęły ze wzruszenia i jak sobie pomyślałam, że on jest już duży i ma takie długie nogi i w ogóle... :D Masakra z tymi hormonami. Filmów nie oglądam, żeby nie beczeć. Boję się chodzić do kina :laugh2: Wczoraj byłam na Minionkach z dzieciakami i jak już było ok, to poszliśmy na te głupie kręgle :p

@Kejka ja tak miałam przez dwie ciąże w początkach- jakby ich nie było :) Nie martw się, ciesz się, że tak dobrze przechodzisz :) Ja od ok 2 tygodni mogłabym zapomnieć, że jestem w ciąży, tak się super czuję fizycznie.

Uwielibiam duże rodziny! Większa różnica wieku moim zdaniem jest całkiem ok :) Ja się czuję bardzo zrelaksowaną mamą, mogłam każdemu z moich chłopaków poświęcić dużo czasu w czasie niemowlęctwa, wysypiałam się, łatwiej było mi pogodzić wiele rzeczy, bo starszy był już w przedszkolu. :) Ngdy nie zakładałam, że będę miała określoną liczbę dzieci, ale bardzo mnie cieszy, że będzie- daj Boże- trójka :)

Ja dalej siedzę u fryzjera... Zaraz minie 3 godziny!

No co Ty :D A jak wrażenia? Poczestowali chociaż czymś? :D to ja zdążę pracę skończyć, zanim fryzurę Ci skończą ;) Ale będzie ładnie :D

Kurcze, ja też beczę. Wystarczy mi głupia reklama i zaraz mnie wzrusza. Chwilami to aż irytujące. Wczoraj na kręglach mój 5-latek trafił wszystkie- oczywiście łzy mi popłynęły ze wzruszenia i jak sobie pomyślałam, że on jest już duży i ma takie długie nogi i w ogóle... :D Masakra z tymi hormonami. Filmów nie oglądam, żeby nie beczeć. Boję się chodzić do kina :laugh2: Wczoraj byłam na Minionkach z dzieciakami i jak już było ok, to poszliśmy na te głupie kręgle :p

@Kejka ja tak miałam przez dwie ciąże w początkach- jakby ich nie było :) Nie martw się, ciesz się, że tak dobrze przechodzisz :) Ja od ok 2 tygodni mogłabym zapomnieć, że jestem w ciąży, tak się super czuję fizycznie.

Uwielibiam duże rodziny! Większa różnica wieku moim zdaniem jest całkiem ok :) Ja się czuję bardzo zrelaksowaną mamą, mogłam każdemu z moich chłopaków poświęcić dużo czasu w czasie niemowlęctwa, wysypiałam się, łatwiej było mi pogodzić wiele rzeczy, bo starszy był już w przedszkolu. :) Ngdy nie zakładałam, że będę miała określoną liczbę dzieci, ale bardzo mnie cieszy, że będzie- daj Boże- trójka :)

No co Ty :D A jak wrażenia? Poczestowali chociaż czymś? :D to ja zdążę pracę skończyć, zanim fryzurę Ci skończą ;) Ale będzie ładnie :D

Dobra herbatkę wypilam, ale zaraz po wyjściu lecę po paczka :D
Mam nadzieję, że zdążę córkę że żłobka odebrać :D aż się boję ile zapłacę, bo tu babka pół dniówki ze mną spędzi

@mamaincogito super!! Ueirlbiam duze rodziny! Nas jest tylko 2 ja i brat, ale dom za to pelny kuzynostwa i znajonych zawsze :-)

Agi, u mnie tak samo - mam tylko jedną siostrę, ale dzieciństwo spędziłam z mnóstwem kuzynostwa, mam mnóstwo ciotek i wujków, i bardzo bym chciała, żeby moje dzieci (wersja optymistyczna [emoji846]) takiego rodzinnego życia zaznały.

Mój dom rodzinny też był zawsze otwarty, a ojciec ciągał mnie po całej Polsce odwiedzając dalszą i bliższą rodzinę. Uwielbiałam to!

Witam nową koleżankę :)

Ja wczoraj z rana miałam taki kryzys. Płakałam i płakałam, bez większego powodu, wkurzyło mnie kilka dupereli i to chyba z tej bezsilnosci...ale poszłam pobiegać (mi ruch bardzo pomaga na samopoczucie), a potem wyszło piękne słońce i ostateczie cały dzień okazał się świetny :)

Ja tej drugiej ciaży tez nie przeżywam. Wcale. No martwię się, że taka bezobjawowa, ale ogólnie to tylko zakup wózka mnie kręci plus oglądałam wczoraj na stronie Smyka rożki i kocyki :) I np. o chrzcinach juz myślę, do których jeszcze przecież tak daleko!

Współczuję wszystkim Wam, które musicie leżeć, brać środki na podtrzymanie lub macie takie silne nieprzyjemne objawy. U mnie żeby nie częste siusiu i wydęty brzuch nie byłoby na podstawie czego stwierdzic tej ciąży. No - tylko ta przepuklina spędza mi sen z powiek.

Witam nową koleżankę :)

Ja wczoraj z rana miałam taki kryzys. Płakałam i płakałam, bez większego powodu, wkurzyło mnie kilka dupereli i to chyba z tej bezsilnosci...ale poszłam pobiegać (mi ruch bardzo pomaga na samopoczucie), a potem wyszło piękne słońce i ostateczie cały dzień okazał się świetny :)

Ja tej drugiej ciaży tez nie przeżywam. Wcale. No martwię się, że taka bezobjawowa, ale ogólnie to tylko zakup wózka mnie kręci plus oglądałam wczoraj na stronie Smyka rożki i kocyki :) I np. o chrzcinach juz myślę, do których jeszcze przecież tak daleko!

Współczuję wszystkim Wam, które musicie leżeć, brać środki na podtrzymanie lub macie takie silne nieprzyjemne objawy. U mnie żeby nie częste siusiu i wydęty brzuch nie byłoby na podstawie czego stwierdzic tej ciąży. No - tylko ta przepuklina spędza mi sen z powiek.

Ja w trzeciej tez już nie przeżywam zakupów :D czekam na jesień żeby wszystko zacząć ogarniać ;)
Mój brzuch masakra, w 6 tygodniu jak mnie wywaliło tak trzyma cały czas, wczoraj się zmierzyłam bo już mi się płakać chciało że wyglądam grubo i 8-9 cm więcej mam w brzuchu... na szczęście tylko tam...

Tez uwielbiam duże rodziny, zawsze chciałam miec trójkę dzieci, ale chyba na dwójce skończymy- fizycznie wykańcza mnie ciąża- garść leków, zastrzyki, złe samopoczucie, mdłości mam dosc i trzeci raz nie zniosę...

Ja mam siostrę bliźniaczkę jesteśmy we dwie ;)
Za to maz ma starasz siostrę o 4 lata i młodsza siostrę o 12 lat to spora różnica, w ogóle sie nie dogadują widać zupełnie inne "epoki"

Jestem po wizycie ;) wyniki papy i usg perfekcyjnie ;) jestem szczęśliwa ;)
Lekarz usg zrobił bardzo dokładnie doszukując sie płci [emoji23] nie mógł nic znaleść aż zrezygnował, ale po chwili pyta - kogo ma pani w domu, gdy odpowiedziałam ze córcię to mówi z zadowoleniem w głowie chyba widzę siusiaka [emoji23] ale ze nie jest pewien na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry