mamaincogito
Fanka BB :)
Ja dalej siedzę u fryzjera... Zaraz minie 3 godziny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dalej siedzę u fryzjera... Zaraz minie 3 godziny!
@Kejka nie uprawiaj juz czarnowidztwa! Wszytsko bedzie dobrze, mi wraz z 2 symestrem praktycznie wszystkie objawy ciazy ustapily.
Kurcze, ja też beczę. Wystarczy mi głupia reklama i zaraz mnie wzrusza. Chwilami to aż irytujące. Wczoraj na kręglach mój 5-latek trafił wszystkie- oczywiście łzy mi popłynęły ze wzruszenia i jak sobie pomyślałam, że on jest już duży i ma takie długie nogi i w ogóle... Masakra z tymi hormonami. Filmów nie oglądam, żeby nie beczeć. Boję się chodzić do kina Wczoraj byłam na Minionkach z dzieciakami i jak już było ok, to poszliśmy na te głupie kręgle
@Kejka ja tak miałam przez dwie ciąże w początkach- jakby ich nie było Nie martw się, ciesz się, że tak dobrze przechodzisz Ja od ok 2 tygodni mogłabym zapomnieć, że jestem w ciąży, tak się super czuję fizycznie.
Uwielibiam duże rodziny! Większa różnica wieku moim zdaniem jest całkiem ok Ja się czuję bardzo zrelaksowaną mamą, mogłam każdemu z moich chłopaków poświęcić dużo czasu w czasie niemowlęctwa, wysypiałam się, łatwiej było mi pogodzić wiele rzeczy, bo starszy był już w przedszkolu. Ngdy nie zakładałam, że będę miała określoną liczbę dzieci, ale bardzo mnie cieszy, że będzie- daj Boże- trójka
No co Ty A jak wrażenia? Poczestowali chociaż czymś? to ja zdążę pracę skończyć, zanim fryzurę Ci skończą Ale będzie ładnie
@mamaincogito super!! Ueirlbiam duze rodziny! Nas jest tylko 2 ja i brat, ale dom za to pelny kuzynostwa i znajonych zawsze :-)
Witam nową koleżankę
Ja wczoraj z rana miałam taki kryzys. Płakałam i płakałam, bez większego powodu, wkurzyło mnie kilka dupereli i to chyba z tej bezsilnosci...ale poszłam pobiegać (mi ruch bardzo pomaga na samopoczucie), a potem wyszło piękne słońce i ostateczie cały dzień okazał się świetny
Ja tej drugiej ciaży tez nie przeżywam. Wcale. No martwię się, że taka bezobjawowa, ale ogólnie to tylko zakup wózka mnie kręci plus oglądałam wczoraj na stronie Smyka rożki i kocyki I np. o chrzcinach juz myślę, do których jeszcze przecież tak daleko!
Współczuję wszystkim Wam, które musicie leżeć, brać środki na podtrzymanie lub macie takie silne nieprzyjemne objawy. U mnie żeby nie częste siusiu i wydęty brzuch nie byłoby na podstawie czego stwierdzic tej ciąży. No - tylko ta przepuklina spędza mi sen z powiek.
Dawaj fotke :-)Już po! 3.5 godziny!! Masakra, przed własnym ślubem tyle nie byłam
Ale efekt wow! Jestem mega zadowolona!