reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Marta , tez ogladalam ten film z Rachel Adams bo tez ja uwielbiam I mimo ze film ogladalam chyba z piaty raz I wiedzialam jak sie skonczy to tez zanosilam sie od placzu ;) ach takie uroki hustawek hormonalnych ;)
ja nie oglądłam, nawet titanica jak oglądam to tylko pierwszą część (bo zazwyczaj puszczają w tv w dwóch częściach), ogólnie omijam szerokim łukiem takie filmy bo ich nie lubię ale ten był piękny :D

reklama
@piorko 5-10-15 hihi :-) ale lepiej wszystko w terminie. Ja mam 34l i 2 corki 11 i 7 lat. Takze jak nam sie malenstwo urodzi bedzie rocznikiwi roznica 12 i 8 lat ! To duzo .... maz zaproponowal abysmy zrobili w na grudnia drugie do towarzystwa [emoji23][emoji23][emoji23]

@piorko 5-10-15 hihi :-) ale lepiej wszystko w terminie. Ja mam 34l i 2 corki 11 i 7 lat. Takze jak nam sie malenstwo urodzi bedzie rocznikiwi roznica 12 i 8 lat ! To duzo .... maz zaproponowal abysmy zrobili w na grudnia drugie do towarzystwa [emoji23][emoji23][emoji23]

Między mną a siostra jest 13 lat, a między bratem a siostra 9 lat ;)
Do tego mamy jeszcze jednego brata, różnica to odpowiednio 17, 13 i 4 ;) także moi rodzice mieli jakby dwie parki z różnicą po 4 lata ;)
Z kolei u mojego męża różnica między najstarszym a najmłodszym to... 26 lat

Witajcie dziewczyny, nawet nie próbuje nadrobić prawie 20 stron... szalejecie! [emoji6]

Dziewczyny, powodzenia na wizytach!
Moja dopiero popołudniu, i stres mam ogromny, jakieś złe przeczucia mnie nachodzą, bo nie zauważam w ciele żadnych zmian i czuję się normalnie [emoji20]
Oprócz strasznego kłucia po 11km górskiego spaceru i mega mdłości w samochodzie - pomimo wielkiego zmęczenia musiałam prowadzić inaczej by było zatrzymywanie na poboczach.

Między mną a siostra jest 13 lat, a między bratem a siostra 9 lat ;)
Do tego mamy jeszcze jednego brata, różnica to odpowiednio 17, 13 i 4 ;) także moi rodzice mieli jakby dwie parki z różnicą po 4 lata ;)
Z kolei u mojego męża różnica między najstarszym a najmłodszym to... 26 lat
az tak wielkiej roznicy bym nie chciala, ale fajnie jest miec taka duza rodzine

Dziewczyny powodzenia na wizytach! Dajcie znac co i jak.

Mamaincognito mam takie same odczucia w drugiej ciazy. No jakbys o mnie pisala :-)

Dreams mam nadzieje, ze to tylko stary sluz i juz bedzie wszystko dobrze.

Kass.es wspolczuje stytuacji z tesciowa. Kiedy sie wyprowadzacie?

Witam nowa mame!

Co do wyprawki jesli potwierdzi sie dziewczynka bede miala prawie wszystko. Jakies duperele bedzoe trzeba dokupic. I dobrze, bo jakos w ogole nie mam checi na kupowanie rzeczy dla dziecka. Jakies odlegle mi sie to wszystko wydaje i nierealne.

No i wiecej nie pamietam ;-) Milego dnia zycze!

az tak wielkiej roznicy bym nie chciala, ale fajnie jest miec taka duza rodzine

W naszym przypadku myślę, że różnica jest spoko. Mama też mówi, że o tyle łatwiej, że w sumie miała dwa razy dwójkę ;) i ich ta druga parka odmłodziła :D
Zresztą ja jestem chrzestna najmłodszego brata.

Mój mąż ma 6 rodzeństwa, więc ta różnica wieku się całkiem ok rozkłada... jakby nie patrzeć.

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach! Dajcie znac co i jak.

Mamaincognito mam takie same odczucia w drugiej ciazy. No jakbys o mnie pisala :-)

Dreams mam nadzieje, ze to tylko stary sluz i juz bedzie wszystko dobrze.

Kass.es wspolczuje stytuacji z tesciowa. Kiedy sie wyprowadzacie?

Witam nowa mame!

Co do wyprawki jesli potwierdzi sie dziewczynka bede miala prawie wszystko. Jakies duperele bedzoe trzeba dokupic. I dobrze, bo jakos w ogole nie mam checi na kupowanie rzeczy dla dziecka. Jakies odlegle mi sie to wszystko wydaje i nierealne.

No i wiecej nie pamietam ;-) Milego dnia zycze!

Dzięki ;) w sumie to mnie pocieszylas, że nie jestem sama, bo już sie trochę wyrodna matka zaczynam czuć :(

Do góry