Zaczęłam ucinać popołudniowe drzemki, yyy... Dluuuugie drzemki
Dopiero próbuje się ocknąć. Po stomatologu, ktory zafundował mi kanałowe musiałam pójść kupić sobie jakaś nagrode dla dzielnego pacjenta
No i mam zakup w pepco za 20 zł i 2 sweterki dla siebie w NY
Odnośnie ciuszków, używanych i pepcowych i innych kojarze kiedyś wątek .... Bardzo mocno się naciełam.
Kupiłam za 300 zł paczuszke od sprzedawcy na allegro, ciuszki dobrych angielskich firm, zdjecia idealne, śliczne z laleczka, wszystko jak należy myślę sobie "za takie pieniądze, to będzie cos" yhm... Naiwniak- stan większości ciuszków to 2zl w lumpku... Załamało mnie to bo od kobietki w okolicy kkupilam pake chyba 60 sztuk za 100. A tam... Wolałabym kupić 3 sztuki za te 300 zl nowych niż wydać ponownie na takie ubrania. Tak ku przestrodze, uważajcie na takie zakupy.
No i reasumujac, doszlam do wniosku, że wole nowe "jednorazowki" z pepco niz uzywane sprane. Musze sie wziąć za przegląd bo z komody zaraz sie wysypie, a tak naprawde nie wiem ile czego mam i co jeszcze potrzebuje....
Tymczasem gotuje barszcz z buraków na śmietanie taki kwasnyyy
w ogolenie mam zachcianek na słodkie rzeczy. ... Balam sie tego "dziewczynkowego zabobonu" , że słodycze mnie pochłoną, a tu... Od wielkiego święta podjem przy okazji jak mąż albo młody maszkecą