Ja mieszkam 200 km od rodzinnego domu i strasznie mi tęskno mój K stara się bardzo i często mi strasznie przykro, że wygląda jakbym tego nie doceniała u mnie zawsze wszyscy w kupie pomimo własnych obowiązków itp każdy znajduje czas żeby się spotkać i pogadać. Ty czuje się bardzo samotnie. Teraz dodatkowo jak jestem w ciąży jeszcze bardziej mnie to dobija tym bardziej, że potrzebuje swojej mamy i wiem, że ona tez by chciała mi towarzyszyć. Najgorsze jest to jak się Bąbel urodzi to nie wiem od kiedy będę mogła z nim takie długie trasy robić
reklama
G
gość 5
Gość
To też chyba moja ulubiona zupaKocham ! Gdziekolwiek nie idziemy na obiad czy kolację to zawsze biorę pomidorową haha. Muszę wszędzie sprawdzić ;p dziwna pasja [emoji23] [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Lovi23
Fanka BB :)
Ja kupiłam 62 co prawda... Ale pod koniec ciąży zobaczymy na ile mała wymierza to najwyżej dokupie używany jakiś W rozmiarze 56Właśnie dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie kombinezony? Bo tak się zastanawiam czy mała mi się w rozmiarze 62 nie utopi przy wyjściu ze szpitala a z drugiej strony ten 56 może na długo nie starczyć..
A drugie pytanie to czy was też boli kość ogonowa? Jedy każde przekręcenie się czy ukucnięcie po coś to jest masakra.. dłuższe siedzenie w jednej pozycji też odpada :/ czasem ledwo chodzę i mam ochotę ryczeć z bólu.. :/
My mamy 120 ale bardzo często sie widujemy. Mimo to zazdroszczę przyjaciółce która codziennie moze do mamy na kawkę wpaść bo w jednym mieście mieszkająJa mieszkam 200 km od rodzinnego domu i strasznie mi tęskno mój K stara się bardzo i często mi strasznie przykro, że wygląda jakbym tego nie doceniała u mnie zawsze wszyscy w kupie pomimo własnych obowiązków itp każdy znajduje czas żeby się spotkać i pogadać. Ty czuje się bardzo samotnie. Teraz dodatkowo jak jestem w ciąży jeszcze bardziej mnie to dobija tym bardziej, że potrzebuje swojej mamy i wiem, że ona tez by chciała mi towarzyszyć. Najgorsze jest to jak się Bąbel urodzi to nie wiem od kiedy będę mogła z nim takie długie trasy robić
---23tc---
Lovi23
Ja tak mam z moimi rodzicami , dziela nas aż 2 km [emoji3]My mamy 120 ale bardzo często sie widujemy. Mimo to zazdroszczę przyjaciółce która codziennie moze do mamy na kawkę wpaść bo w jednym mieście mieszkają
---23tc---
Lovi23
Na pewno dodam [emoji3]Ale skrobiecie dziś...ja stanęłam na pomidorówce i kopytkach , chyba dlatego że u mnie dziś na obiad ( młodszy tylko kopytka by jadł, starszy pomidorówe, więc jak spełniać życzenia to podwójne ).
Lake, śliczne mebelki.
Ja chcę zamówić serię Mia w Agata Meble, ale muszę czekać jeszcze z miesiąc, bo M dopiero w listopadzie ma czas ogarnąć pokój małej...mam nadzieję że szybko zleci
Lovi, czaję się na ten śpiwór do wózka, czekam na relację i foty realne jak już do Ciebie dotrze
I coś miałam, ale głowa mnie dziś boli, spać mi się chce, od kilku dni w nocy mam jakieś 2-3 godzinne przerwy w spaniu, a później w dzień ciśnienie 86 /52 :/
Z rana złożyłam zamówienie, a po godzinie babeczka pisała, że wysłane. Szybko... może już jutro będzie [emoji3] fajnie byłoby.
Dziewczyny, a jakie wy kocyki kupujecie? Nic sensownego nie mogę znaleźć... A jak już znajdę to mam mieszane odczucia, że może za cienki.
Parkolka
W Agacie to do miesiąca się na odbiór mebli czekaAle skrobiecie dziś...ja stanęłam na pomidorówce i kopytkach , chyba dlatego że u mnie dziś na obiad ( młodszy tylko kopytka by jadł, starszy pomidorówe, więc jak spełniać życzenia to podwójne ).
Lake, śliczne mebelki.
Ja chcę zamówić serię Mia w Agata Meble tzn też tylko 4 części ( szafa, komoda x2 i skrzynia),, ale muszę czekać jeszcze z miesiąc, bo M dopiero w listopadzie ma czas ogarnąć pokój małej...mam nadzieję że szybko zleci
Lovi, czaję się na ten śpiwór do wózka, czekam na relację i foty realne jak już do Ciebie dotrze
I coś miałam, ale głowa mnie dziś boli, spać mi się chce, od kilku dni w nocy mam jakieś 2-3 godzinne przerwy w spaniu, a później w dzień ciśnienie 86 /52 :/
Lake882
Ja nie mam 200 km ale też tęsknię do domu rodzinnego bo tu mam tesciow ale to nie o samo.Ja mieszkam 200 km od rodzinnego domu i strasznie mi tęskno mój K stara się bardzo i często mi strasznie przykro, że wygląda jakbym tego nie doceniała u mnie zawsze wszyscy w kupie pomimo własnych obowiązków itp każdy znajduje czas żeby się spotkać i pogadać. Ty czuje się bardzo samotnie. Teraz dodatkowo jak jestem w ciąży jeszcze bardziej mnie to dobija tym bardziej, że potrzebuje swojej mamy i wiem, że ona tez by chciała mi towarzyszyć. Najgorsze jest to jak się Bąbel urodzi to nie wiem od kiedy będę mogła z nim takie długie trasy robić
reklama
Mnie boli wieczorem tak, że chodzić nie mogę właśnie prawa strona plus dół kręgosłupaMnie wieczorami boli posladek/biodro... :/ jak chce zmienić pozycję
Boże dziś cały dzień gnije w łóżku... W ogóle to powinnam tak leżeć cały czas.
A jak mamusie lezace ? Lezycie?
Dokładnie, nawet głupie wyjście do niej na kawę czy pogadaćMy mamy 120 ale bardzo często sie widujemy. Mimo to zazdroszczę przyjaciółce która codziennie moze do mamy na kawkę wpaść bo w jednym mieście mieszkają
---23tc---
Teraz 2 dni leżałam w domu i póki K nie wróci jestem zdana na siebie, niby dorosła i samodzielna, ale ...