reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Patrzcie laski jak fajnie ja tez marzę o takim spotkaniu [emoji169]
1505235559-aaaaaa.jpeg

---23tc---

reklama
Były też różne body ale nie wiem sama czy brać z lumpka ubranka, które bezpośrednio dotykają skóry. Wy kupujecie takie ciuszki w lumpeksach?
Tak.a potem piorę oczywiście. Juz kiedyś pisałam lumpeksy mają obowiązek zdezynfekowac te ubrania więc są bardziej czyste niż te w sklepie

---23tc---

@kifsi hejo[emoji16]

Ja jesli chodzi o kombinezon to obstawiam rozmiar 62,ale zobacze na zywo to bede wiedziala,bo jak kupie w h&m to nawet nad 56 sie zastanowie bo tam rozmiary sa zawyzone[emoji4]

Lozeczko u mnie koniecznie z szufladami bo malo miejsca bedzie wiec kazdy zakamarek sie przyda[emoji4]

Aaaa i jeszcze odnosnie bazy do maxi cosi to chyba familyfix pasuje do fotelika nastepnego,wydaje mi sie ,ze tak facet nam mowil[emoji4]

A co do pomocy...my tez wszystko sami,wesele,wyprawka dla dzidzi,mieszkanie ,budowa itd ,itp[emoji4]
Ale przynajmniej jestem dumna i nikt nie moze mi sie wtracic choc uwaga i tak tesciowie proboja co mnie kosmicznie irytuje[emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie kombinezony? Bo tak się zastanawiam czy mała mi się w rozmiarze 62 nie utopi przy wyjściu ze szpitala a z drugiej strony ten 56 może na długo nie starczyć..
A drugie pytanie to czy was też boli kość ogonowa? Jedy każde przekręcenie się czy ukucnięcie po coś to jest masakra.. dłuższe siedzenie w jednej pozycji też odpada :/ czasem ledwo chodzę i mam ochotę ryczeć z bólu.. :/
No właśnie tu jest trochę problem ;). Ten, który teraz kupiłam jest malutki a drugi chcę kupić właśnie na 62. No i tak myślę czy nie przydałby się taki misiowaty, żeby był też na wiosnę.

reklama
Do góry