reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja mieszkam 200 km od rodzinnego domu i strasznie mi tęskno :( mój K stara się bardzo i często mi strasznie przykro, że wygląda jakbym tego nie doceniała :( u mnie zawsze wszyscy w kupie pomimo własnych obowiązków itp każdy znajduje czas żeby się spotkać i pogadać. Ty czuje się bardzo samotnie. Teraz dodatkowo jak jestem w ciąży jeszcze bardziej mnie to dobija tym bardziej, że potrzebuje swojej mamy i wiem, że ona tez by chciała mi towarzyszyć. Najgorsze jest to jak się Bąbel urodzi to nie wiem od kiedy będę mogła z nim takie długie trasy robić

W mojej rodzinie jest podobnie. Nawet pomimo 100km odległości od siebie wszyscy się często widują. Brakuje mi tego bardzo.
Ale życia bez mojego Irlandczyka sobie nie wyobrażam, więc niestety cierpię i tęsknię i staram się być z rodziną w kontakcie jak najczęściej. Bo dobrze mi tutaj [emoji846]tylko rodziny brak.

reklama
Mnie wieczorami boli posladek/biodro... :/ jak chce zmienić pozycję

Boże dziś cały dzień gnije w łóżku... W ogóle to powinnam tak leżeć cały czas.

A jak mamusie lezace ? Lezycie?
Ja właśnie też cały dzień w łóżku... Nie mogę się podnieść. I nawet czytać mi się nie chce, oglądam jakieś pierdoly w tv. A najgorsze jest to, że już dwa razy w ciągu dnia zasnęłam. Nawet nie chce myśleć, co będzie w nocy....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja właśnie też cały dzień w łóżku... Nie mogę się podnieść. I nawet czytać mi się nie chce, oglądam jakieś pierdoly w tv. A najgorsze jest to, że już dwa razy w ciągu dnia zasnęłam. Nawet nie chce myśleć, co będzie w nocy....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to znowu siedzę na tym allegro... niech mi ktoś odłączy Internet [emoji23]

Znowu zamówiłam ciuszki
1505230292-aaaaaa.png

1505230300-aaaaaa.png

1505230307-aaaaaa.png

1505230314-aaaaaa.png

Lake piękne [emoji7]

Lovi ja będe kołyskę kupowała bo nie mam miejsca w pokoju a w tym roku nie wyrobimy sie z przeprowadzka ;(

Dreamscometrue śliczny ;)

MarM zdrówka dla córci ;*

Lovi jeden kocyk mam z minky taki grubszy z wypełnieniem mamusia mi uszyła ;) a drugi kupuje ten bambusowy granatowy ze splotem kiedyś wstawiałam zdjęcie ;)
Mam jeszcze taki duży polarowy z misiem niebieski ;) i po córce pare kocykow ale większość babskich to w domu będe używać ( Zuza dostała chyba 6 kocykow ) dwa ja jej kupiłam ;)

A ja dla odmiany mam dzis jakiegoś powera ;p wysprzatalam cała szafę i komodę, zrobiłam obiad, a miedzy czasie musiałam miec oczy dookoła głowy bo córka jest na etapie "ja nie dam rady tam wejść? " i tak wchodzi wszędzie gdzie sie da i wyciąga wszystko co sie da ;)
Ale jeszcze 1,5 godz idę ja myć mleczko i do spania ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

witam popołudniową porą :) całodzienny deszcz dziś nie nastraja , tylko spać , spać ...
naskrobałyście tylko ,że wiekszości już nie pamiętam :(

podziwiam was z tymi wyprawkami , ja jakoś nie mam weny na jakiekolwiek zakupy :( pocieszeniem jest to że mam wiekszość po moich łobuzach :) cóż wersja ekonomiczna ma swoje plusy :)
tak naprawde to musze dokupić tylko pajace i bodziaki na długi rękaw , wanienke w ikei bo pózniej swietnie się sparawdza jako miska na pranie :) reczniki , pieluchy tetrowe i falanelowe , kosmetyki i tyle :) dodatkowo remont poddasza trwa i trwa , ale m obiecał ,że do zimy się wyrobi :)

migneła mi żyrafka sophie- polecam :) sprawdziła się zarówno przy starszym jak i młodszym :) tylko kupcie orginal bo podrubki są gorszej jakości :( koleżanka miała podróbke ( na allego niby orginał miał być ) i szybko wyblakła i przestała piszczeć :) naszą ostatnio starszak odnalazł i wygląda jak nóweczka :)

gratuluje udanych wizyt - nie zacytowałam i nie pamiętam dokładnie komu :(

@dreamscometrue - wpisałam w kalendarz i mam nadzieje ,że nic nie sknociłam :)
@piorko - ta chyba ja ci się przewinęłam :) piąteczka :)

no to się popisałam :) nic juz nie pamietam :)

pozdrawiam cieplutko :)

witam popołudniową porą :) całodzienny deszcz dziś nie nastraja , tylko spać , spać ...
naskrobałyście tylko ,że wiekszości już nie pamiętam :(

podziwiam was z tymi wyprawkami , ja jakoś nie mam weny na jakiekolwiek zakupy :( pocieszeniem jest to że mam wiekszość po moich łobuzach :) cóż wersja ekonomiczna ma swoje plusy :)
tak naprawde to musze dokupić tylko pajace i bodziaki na długi rękaw , wanienke w ikei bo pózniej swietnie się sparawdza jako miska na pranie :) reczniki , pieluchy tetrowe i falanelowe , kosmetyki i tyle :) dodatkowo remont poddasza trwa i trwa , ale m obiecał ,że do zimy się wyrobi :)

migneła mi żyrafka sophie- polecam :) sprawdziła się zarówno przy starszym jak i młodszym :) tylko kupcie orginal bo podrubki są gorszej jakości :( koleżanka miała podróbke ( na allego niby orginał miał być ) i szybko wyblakła i przestała piszczeć :) naszą ostatnio starszak odnalazł i wygląda jak nóweczka :)

gratuluje udanych wizyt - nie zacytowałam i nie pamiętam dokładnie komu :(

@dreamscometrue - wpisałam w kalendarz i mam nadzieje ,że nic nie sknociłam :)
@piorko - ta chyba ja ci się przewinęłam :) piąteczka :)

no to się popisałam :) nic juz nie pamietam :)

pozdrawiam cieplutko :)
Full professional [emoji106] [emoji6]

---23tc---

reklama
Do góry