reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja mieszkam 200 km od rodzinnego domu i strasznie mi tęskno :( mój K stara się bardzo i często mi strasznie przykro, że wygląda jakbym tego nie doceniała :( u mnie zawsze wszyscy w kupie pomimo własnych obowiązków itp każdy znajduje czas żeby się spotkać i pogadać. Ty czuje się bardzo samotnie. Teraz dodatkowo jak jestem w ciąży jeszcze bardziej mnie to dobija tym bardziej, że potrzebuje swojej mamy i wiem, że ona tez by chciała mi towarzyszyć. Najgorsze jest to jak się Bąbel urodzi to nie wiem od kiedy będę mogła z nim takie długie trasy robić

W mojej rodzinie jest podobnie. Nawet pomimo 100km odległości od siebie wszyscy się często widują. Brakuje mi tego bardzo.
Ale życia bez mojego Irlandczyka sobie nie wyobrażam, więc niestety cierpię i tęsknię i staram się być z rodziną w kontakcie jak najczęściej. Bo dobrze mi tutaj [emoji846]tylko rodziny brak.

reklama
Mnie wieczorami boli posladek/biodro... :/ jak chce zmienić pozycję

Boże dziś cały dzień gnije w łóżku... W ogóle to powinnam tak leżeć cały czas.

A jak mamusie lezace ? Lezycie?
Ja właśnie też cały dzień w łóżku... Nie mogę się podnieść. I nawet czytać mi się nie chce, oglądam jakieś pierdoly w tv. A najgorsze jest to, że już dwa razy w ciągu dnia zasnęłam. Nawet nie chce myśleć, co będzie w nocy....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja właśnie też cały dzień w łóżku... Nie mogę się podnieść. I nawet czytać mi się nie chce, oglądam jakieś pierdoly w tv. A najgorsze jest to, że już dwa razy w ciągu dnia zasnęłam. Nawet nie chce myśleć, co będzie w nocy....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to znowu siedzę na tym allegro... niech mi ktoś odłączy Internet [emoji23]

Znowu zamówiłam ciuszki
1505230292-aaaaaa.png

1505230300-aaaaaa.png

1505230307-aaaaaa.png

1505230314-aaaaaa.png

Lake piękne [emoji7]

Lovi ja będe kołyskę kupowała bo nie mam miejsca w pokoju a w tym roku nie wyrobimy sie z przeprowadzka ;(

Dreamscometrue śliczny ;)

MarM zdrówka dla córci ;*

Lovi jeden kocyk mam z minky taki grubszy z wypełnieniem mamusia mi uszyła ;) a drugi kupuje ten bambusowy granatowy ze splotem kiedyś wstawiałam zdjęcie ;)
Mam jeszcze taki duży polarowy z misiem niebieski ;) i po córce pare kocykow ale większość babskich to w domu będe używać ( Zuza dostała chyba 6 kocykow ) dwa ja jej kupiłam ;)

A ja dla odmiany mam dzis jakiegoś powera ;p wysprzatalam cała szafę i komodę, zrobiłam obiad, a miedzy czasie musiałam miec oczy dookoła głowy bo córka jest na etapie "ja nie dam rady tam wejść? " i tak wchodzi wszędzie gdzie sie da i wyciąga wszystko co sie da ;)
Ale jeszcze 1,5 godz idę ja myć mleczko i do spania ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

witam popołudniową porą :) całodzienny deszcz dziś nie nastraja , tylko spać , spać ...
naskrobałyście tylko ,że wiekszości już nie pamiętam :(

podziwiam was z tymi wyprawkami , ja jakoś nie mam weny na jakiekolwiek zakupy :( pocieszeniem jest to że mam wiekszość po moich łobuzach :) cóż wersja ekonomiczna ma swoje plusy :)
tak naprawde to musze dokupić tylko pajace i bodziaki na długi rękaw , wanienke w ikei bo pózniej swietnie się sparawdza jako miska na pranie :) reczniki , pieluchy tetrowe i falanelowe , kosmetyki i tyle :) dodatkowo remont poddasza trwa i trwa , ale m obiecał ,że do zimy się wyrobi :)

migneła mi żyrafka sophie- polecam :) sprawdziła się zarówno przy starszym jak i młodszym :) tylko kupcie orginal bo podrubki są gorszej jakości :( koleżanka miała podróbke ( na allego niby orginał miał być ) i szybko wyblakła i przestała piszczeć :) naszą ostatnio starszak odnalazł i wygląda jak nóweczka :)

gratuluje udanych wizyt - nie zacytowałam i nie pamiętam dokładnie komu :(

@dreamscometrue - wpisałam w kalendarz i mam nadzieje ,że nic nie sknociłam :)
@piorko - ta chyba ja ci się przewinęłam :) piąteczka :)

no to się popisałam :) nic juz nie pamietam :)

pozdrawiam cieplutko :)

witam popołudniową porą :) całodzienny deszcz dziś nie nastraja , tylko spać , spać ...
naskrobałyście tylko ,że wiekszości już nie pamiętam :(

podziwiam was z tymi wyprawkami , ja jakoś nie mam weny na jakiekolwiek zakupy :( pocieszeniem jest to że mam wiekszość po moich łobuzach :) cóż wersja ekonomiczna ma swoje plusy :)
tak naprawde to musze dokupić tylko pajace i bodziaki na długi rękaw , wanienke w ikei bo pózniej swietnie się sparawdza jako miska na pranie :) reczniki , pieluchy tetrowe i falanelowe , kosmetyki i tyle :) dodatkowo remont poddasza trwa i trwa , ale m obiecał ,że do zimy się wyrobi :)

migneła mi żyrafka sophie- polecam :) sprawdziła się zarówno przy starszym jak i młodszym :) tylko kupcie orginal bo podrubki są gorszej jakości :( koleżanka miała podróbke ( na allego niby orginał miał być ) i szybko wyblakła i przestała piszczeć :) naszą ostatnio starszak odnalazł i wygląda jak nóweczka :)

gratuluje udanych wizyt - nie zacytowałam i nie pamiętam dokładnie komu :(

@dreamscometrue - wpisałam w kalendarz i mam nadzieje ,że nic nie sknociłam :)
@piorko - ta chyba ja ci się przewinęłam :) piąteczka :)

no to się popisałam :) nic juz nie pamietam :)

pozdrawiam cieplutko :)
Full professional [emoji106] [emoji6]

---23tc---

reklama
Do góry