aneczka227
Fanka BB :)
[emoji7] wkoncu mam appke[emoji4]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kur ze a na minijobie l4 nie przysluguje Ci ? A moze jakbys sobie sama oplacila skladke chorobowa ? Moze by sie okazalo ze oddasz z 30eurasow a spokojnie bedziesz mogla odpoczac.No niestety do listopada musze dac rade ale nie chce narzekac wam dziewczynom lezacym i z dolegliwosciami tez nie jest latwo...ale damy rade wszystkie ;-) dla naszych malenstw
Jednak stwierdzam, że nie mogę za dużo tego internetu czytać bo w końcu nic temu mojemu biednemu dziecku nie kupię
Patrzę na te żyrafę Sophie jakie ma cudowne opinie i już się cieszę, że znalazłam gryzak idealny po czym otwieram to i znowu nie wiem.
Link do: Przekroiła popularną zabawkę dla dzieci. To, co znalazła w środku, nie jest zabawne
Ależ to życie przyszłej matki jest ciężkie
Juz sie dowiadywalam ja mam mini job ale ten niski 2 umowy na 250 Euro a reszta na czarno[emoji21] no niestety jakbym miala verbot to bym nie pracowala i jakos bym ciulala,mama by mi pomogla a tak to nie chce jej obarczac... u mnie sytuacja jest dosc skomplikowana...normalnie nie zdecydowalabym sie na dziecko przy braku normalnej umowy ale ja musialam zdecydowac sie na dziecko jak najszybciej...wzgledy medyczne...[emoji20] ale koniec narzekania bedzie dobrze ciesze sie ze jest jak jest[emoji2]Kur ze a na minijobie l4 nie przysluguje Ci ? A moze jakbys sobie sama oplacila skladke chorobowa ? Moze by sie okazalo ze oddasz z 30eurasow a spokojnie bedziesz mogla odpoczac.
Nie zazdroszcze ci fizycznej pracy w ciazy :-( a co jakby pracodawca dal Ci Arbeitsverbot ? U nas dziewczyny sprzatajace praktycznie od pierwszego dnia pracy na sprzataniu takowe otrzymuja. Oczywiscie one sa na umowach na pelen etat.
Jasne ze bedzie dobrze! Trzeba zawsse pozytywnie myslec i cieszyc sie tym co sie ma :-*Juz sie dowiadywalam ja mam mini job ale ten niski 2 umowy na 250 Euro a reszta na czarno[emoji21] no niestety jakbym miala verbot to bym nie pracowala i jakos bym ciulala,mama by mi pomogla a tak to nie chce jej obarczac... u mnie sytuacja jest dosc skomplikowana...normalnie nie zdecydowalabym sie na dziecko przy braku normalnej umowy ale ja musialam zdecydowac sie na dziecko jak najszybciej...wzgledy medyczne...[emoji20] ale koniec narzekania bedzie dobrze ciesze sie ze jest jak jest[emoji2]
Dziekuje za dobre slowa[emoji8]
Oglądam te koszule do karmienia i wiecie co? Nienawidzę koszul wole spodnie. Kolejna trauma mnie czeka
Ja też nie znoszę koszul! Ale w szpitalu chyba normalna piżama nie przejdzie... u mnie wymagają 1 do porodu i 3 do karmienia.Mam tak samo , nienawidzę koszul nawet miałam inteligentny plan na kompleciki ze spodenkami, po czym oświeciło mnie, że raczej po porodzie naturalnym be z koszuli się nie obejdzie :/