Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śpieszę Kochane do Was z dobrymi wiadomościami.Wszystko jest ok.A oto nasze 570g Olusiowego szczęścia
@Picadilly może nie do końca na temat ale wyprawkę do szpitala higieniczna i lekowa większość dziewczyn poleca w aptece internetowej Gemini. Fotelik będę mieć używany od rodziny maxi cosi ale dość nowy, poprzedni użytkownik dopiero co skończył roczek [emoji6] wózek ufff juz mam [emoji6]
---23tc---
@dreamscometrue wpisałam już, na 22.09 wizytę
@Picadilly ja zamówiłam koszule z tego sklepu : Link do: ➤ Odzież Ciążowa Online | KLIMEX ale widziałam też wiele ładnych koszul na allegro i nie za miliony monet Mnie po protu odrzucają te wszystkie koszule w misie, żyrafy, kolorowe w motylki etc, bo jako matka wolę sie czuć równie kobieco a nie jak przedszkolak No i ja nie kupuję koszul na guziki,bo za każdym razem mnie irytowały przy rozpinaniu i nie chciało mi sie ich nigdy zapinać...wiec wyglądałam jak mamlas teraz zaopatrzyłam się tylko w takie elastyczne, odchylane na piersiach.
Z wyprawki dla siebie mam jeszcze muszle laktacyjne Także bogato
Mnie Whisbear w ogóle nie przekonuje, ale np gryzak- żyrafa Sophie jest u mnie na liście "must have" Nie wiem,co ona w sobie ma, ale dla wielu niemowląt to jedyna słuszna gryzawka- mój młodszy ją cmokał ile się da, dostał ja w prezencie. Później ja obdarowałam nią kilka niemowląt i te mamy też zachwalały. Nie wiem, może to ten zapach, czy może smak (nie próbowałam ), ale teraz też nie odmówię jej mojemu małemu
My też już mamy wózek i całe szczęście bo im więcej czytałam tym mniej wiedziałam . Wydaje się, że ma to czego potrzebujemy, m.in. pompowane koła, opinie ma dobre no i bardzo lekko się prowadzi w porównaniu z tymi, które próbowałam. Będzie dobrze .
Jeżeli chodzi o foteliki to myśleliśmy o maxi cosi z bazą ale okazało się, że cybex z bazą jest lepszy do naszego samochodu i bardziej stabilny a testy wypadają bardzo dobrze.
Nie wiem np. jaki materacyk kupić do łóżeczka. Myślałam o lateksowym ale jeszcze się zastanawiam.
No właśnie nie pomyślałam o tych rozmiarachA jaki bierzesz rozmiar? No bo może się okazać, że trafi się do szpitala nawet kilka dni przed porodem to rozmiar chyba musi być jakiś większy...A taką do karmienia bierzesz w swoim rozmiarze sprzed ciąży? No i w jakim rozmiarze szlafrok? Nie wiem jak ogarnąć sprawę brzucha po prostu
21.-26. Tc. Najczęściej koło 24, ale możesz spokojnie już robić. Mi gin zlecił przed kolejną wizytą, która za tydzień a to będzie 23.tc. Idę na badania w piątek i będę pić tego drina...
Ja będę zamawiać na szykownamama.pl Ceny nie zwalają z nóg i też są wzory bez misiów, kwiatków etc [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki bierzesz rozmiar? No bo może się okazać, że trafi się do szpitala nawet kilka dni przed porodem to rozmiar chyba musi być jakiś większy...A taką do karmienia bierzesz w swoim rozmiarze sprzed ciąży? No i w jakim rozmiarze szlafrok? Nie wiem jak ogarnąć sprawę brzucha po prostu
Oglądam te koszule do karmienia i wiecie co? Nienawidzę koszul wole spodnie. Kolejna trauma mnie czeka
O matko bardzo ciężka nie zazdroszczę ajj szkodaDam,dam musze porobic jak maz wytacha z bagaznika po pracy :-)
Na l4 isc nie moge nie mam tu w de pelnej umowy tylko mini job i nic nie dostane do porodu a niestety 1 pensja malo przy takich wydatkach.A sprzatanie to wbrew pozorom ciezka praca...czasem mam dosc