reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witajcie mamuski [emoji4]
Powodzenia na wizytach! Mamy prawdziwy wysyp w najblizszych dniach [emoji4]
Ja dzis wracam do domu wiec bede mogla wiecej do was zagladac [emoji3]
A co do kiepskich nocek dzis cora obudzila mnie o 4, bo cos jej sie snilo. No i taki mnie dopadl glod, ze spac nie moglam. Ale nie wstawalam jesc, bo sobie pomyslalam, ze jeszcze tego brakowalo zebym w nocy jadla. W koncu jakos zasnelam [emoji6] a na wadze jakies 3 kg na plusie. Nie pamietam ile mialam w pierwszej ciazy na tym etapie i wkurza mnie, ze nie moge porownac [emoji6]

reklama
@annias to samych dobrych informacji na połówkowym Ci życzę! [emoji846]
Fajnie, że trochę przez tydzień odpoczniesz, po takim stresie należy Ci się.

Witajcie mamuski [emoji4]
Powodzenia na wizytach! Mamy prawdziwy wysyp w najblizszych dniach [emoji4]
Ja dzis wracam do domu wiec bede mogla wiecej do was zagladac [emoji3]
A co do kiepskich nocek dzis cora obudzila mnie o 4, bo cos jej sie snilo. No i taki mnie dopadl glod, ze spac nie moglam. Ale nie wstawalam jesc, bo sobie pomyslalam, ze jeszcze tego brakowalo zebym w nocy jadla. W koncu jakos zasnelam [emoji6] a na wadze jakies 3 kg na plusie. Nie pamietam ile mialam w pierwszej ciazy na tym etapie i wkurza mnie, ze nie moge porownac [emoji6]
Ja właśnie porownywalam i było gorzej w poprzedniej :D ale wtedy dopiero hormony tarczycy normowalam, ja to mam stare karty ciazy

Właśnie spojrzałam w moja kartę ciąży, przez ostatnie pięć tygodni przytyłam jakieś 3 kg... Porażka
Właśnie też dzisiaj zobaczyłam w karcie, że od ostatniej wizyty największy do tej pory skok wagi. A od soboty to już w ogóle jestem w takim ciągu, że nie umiem wyhamować. Żeby było śmieszniej zauważyłam ostatnio, że jak jem swoje normalne porcje to źle się potem czuje i postanowiłam jeść mniej ale częściej. Częściej jem, ale na pewno nie mniej [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też dziś mam wizytę i też obawiam się że będę w szoku [emoji3]
Myślę,że 5-6kg mam już na plusie i to tak spokojnie
pamietajcie sie wazyc na czczo. waga w ciagu dnia moze sie zmieniac nawet o 2kg. wystarczy, ze cos bardziej slonego zjesz i wode zatrzymujesz.. tylko waga na czczo pokazuje stan faktyczny

Dziś lecę pooglądać wózki w trzech hurtowniach, musze wykorzystać ładną pogodę, własne dobre samopoczucie i w końcu wolne ☺
3mam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj i życzę samych rewelacyjnych wieści o Robaczkach.

pamietajcie sie wazyc na czczo. waga w ciagu dnia moze sie zmieniac nawet o 2kg. wystarczy, ze cos bardziej slonego zjesz i wode zatrzymujesz.. tylko waga na czczo pokazuje stan faktyczny
Niestety to wiem i ważę się zawsze rano naczczo i po dwojeczce :D
U lekarza gorzej bo wizyta wieczorem to waga może duuuuzo skoczyć

reklama
Do góry