Kochana USG polowkowe 11.09.ale to już chyba jest wpisane i 12 kolejna wizyta u ginekologa.
Dziękuję: -*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana USG polowkowe 11.09.ale to już chyba jest wpisane i 12 kolejna wizyta u ginekologa.
Jestem bardziej zrelaksowana, mogę posłuchać muzyki, poczytać książkę, skorzystać z końcówki lata w ogródku a pracując wieczorem padałam na pysk. Teraz czuję, że dbam o siebie i Malucha. Mam nadzieję, że u Ciebie nic groźnego i ważne, że Maluszek okJa mam 4 kg na plusie odkąd jestem w ciąży, ale przed takie głupie 5 kg sobie wrzuciłam, wiec na pewno to będę chciała zgubić
Lekarz mnie na L4 wysyła za tydzień mam przyjść po zwolnienie . Dostałam luteine
Na szczęście dzidzia ok, serduszko bije i ma 16 cm
Zazdroszcze... ja jak bym poszla na wolne to zostane z niczym ;( czyt. Wlasna dzialanosc... place zus cholerny i jajo z tego czlowiek ma.Ja też chciałam dłużej pracować ale wyszło inaczej. I wiesz co, nie żałuję. Jestem bardziej zrelaksowana, mogę posłuchać muzyki, poczytać książkę, skorzystać z końcówki lata w ogródku a pracując wieczorem padałam na pysk. Zaczęłam lepiej się odżywiać bo chodząc do pracy nie było czasu i siły na wartościowe posiłki i tylko chudłam. Teraz czuję, że dbam o siebie i Malucha. Mam nadzieję, że u Ciebie nic groźnego i ważne, że Maluszek ok
Witaj:-)Ale produkujecie...
Też miałam kiepską noc, obudziłam się koło 4 i nie mogłam już zasnąć, ale już nawet o tym nie piszę, bo u mnie tak co noc... A nawet specjalnie poszłam na wieczorny spacer z przyjaciółką, żeby się zrelaksować i ciut zmęczyć. Nie pomogło.
Brzuch mam od rana cały twardy, i boli, to chyba wzdęcia. Nie miałam czasu na normalne śniadanie, więc zjadłam trochę ciasta bananowego i koktajl owocowy. Może ta mieszanka mi zaszkodziła, a może to siedzenie w pracy, bo wczoraj pod koniec dnia brzuch mnie zaczął boleć. Zobaczę jak długo wytrzymam dzisiaj, bo zaczęło się wcześnie...
Dziewczyny, jak to jest z miesiącami w ciąży? Ja ciągle operuję tygodniami, ale jak mam powiedzieć, który to miesiąc to nie wiem. Jak się je liczy? Gdzieś widziałam rozpiskę, i tam 6 miesiąc był o wiele dłuższy niż pozostałe.
Idz idz na wolne ! Nie zastanawiaj sieDziekuje dziewczyny
Ciągnie i pobolewa mnie miejsce na brzuchu, które nie powinno dlatego luteine.
Wizyte mam 29.08 ale właśnie po L4 i od razu wyniki krwi dam. No i na drugie prenatalne mam się w tym tygogniu umówić, że tak we wrześniu iść
Witaj:-)
Znalazłam taki przelicznik:
/QUOTE]
Może bedzie Ci łatwiej później bo wiesz jak to jest jak się dla kogoś pracuje. Nie daj Boże zwolnienie na dziecko i mogą się z Tobą w każdej chwili pożegnać bo już nie jesteś tak wydajna jak wcześniej itp. Zresztą w każdej sytuacji są plusy i minusy. Życzę Ci dużo spokoju!Zazdroszcze... ja jak bym poszla na wolne to zostane z niczym ;( czyt. Wlasna dzialanosc... place zus cholerny i jajo z tego czlowiek ma.
Chce pomoc mezowi jeszcze poki moge bo pozniej wszystko na jego glowie.