Lovi23
Fanka BB :)
Ja też z tych co tyja [emoji3]Ja właśnie z tych co tyja w tej Ciąży 5 kg na plusie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też z tych co tyja [emoji3]Ja właśnie z tych co tyja w tej Ciąży 5 kg na plusie...
Moja waga dziś już nie działa, chyba za dużo ważę a tak poważnie bateria padła... Ale za to Dziś na wizycie pewnie przerażenie mnie ogarnieJa też z tych co tyja [emoji3]
:*Szarotka to u mnie noc wyglądała identycznie[emoji53]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
U mnie codziennie jest jazda między 23-24 w nocy [emoji3] jak kładę się spać... bo już jestem zmęczona.. A tutaj jakieś kopance i salta [emoji3]Jaki przepiękny frenchyk! [emoji7] Ja od półtora roku bawię się hybrydami, robie sobie i każdej kobietce w mojej rodzinie oraz koleżankom. Teraz rzadziej - niestety bolą mnie plecy od dłuższego siedzenia i puchną stopy. Nawet jak sobie robie, to potem troszke cierpię. Ale sprawia mi to ogromna przyjemność Te robiłam teraz w czwartek
Ps. Bruno jak zwykle budzi sie do życia po 22. Codziennie o tej samej porze jest jazda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja w nocy się nie odzywa póki coU mnie codziennie jest jazda między 23-24 w nocy [emoji3] jak kładę się spać... bo już jestem zmęczona.. A tutaj jakieś kopance i salta [emoji3]
Ostatnio czytalam, że dzieci powoli wypracowuja swoje aktywności w ciągu dnia i nocy i to znaczy, że po porodzie też tak może być [emoji3] jezeli to prawda to Masakra [emoji3]
Może się urwij trochę? Współczuję ja po ciężkiej nocy zalegam w łóżku :-)Hej, ja dziś mam kryzys. Strasznie "rwie" mnie macica. Nie wiem czy dam radę wytrzymać w pracy.
Aga może...ja jak plamilam to lekarka mowila ze podejrzewa ze to moze być od bakteriiHej dziewczyny. Ja troche spokojniejsza dzisiaj, aczkolwiek kazda wizyta w toalecie konczy ie dokladnym ogladaniem papieru
Wczoraj juz krwawienia nie bylo, tylko pojedynczy glutek brazowawy, brzydkomowiac maly gil. moze 0,5 cm. Tak mysle moze to jakas infekcja ? Ale wczoraj lezalam cale popoludnie i wieczor w lozku, dzisiaj tez mam zamiar troche sokojniej sie zachowywac, o ile z moim temperamentem to mozliwe. Jutro rano wizyta i mam nadzieje ze sie okaze wszystko ok.